Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečných, impertinentních a zcela marných pokusů komerčních televizí uplést z hovna bič. Pěvecká soutěž po milionixté, tentokrát se zvláště nesympatickou porotou - začneme dámou: Dara Rollins by se měla dát na Islám a povinně si tu ošklivou hubu balit do utěrky (její projev mi taktéž není kdovíjak sympatický), exhumace Michala Davida po výhře hokejistů v Naganu je pro hudbu nejtragičtějším okamžikem 21. století, Rytmusovo rapové žvatlání jde totálně mimo mě, kdesi čtené interview mě k tomuto arogantnímu nabobovi naladilo nepřátelsky (ale v porotě se umí chovat na úrovni), Vojtek je mi celkem u prdele. Sledovat tuhle čtyřku "umělců", jak se vrtí a vytlemují v křeslech je přínosné zhruba jako pobyt v zaprděné tramvaji, obohacené odérem tuctu bezdomovců, akusticky vyšperkované rodinkou morgošů při cestě z alternativního nákupu. Abych nezapomněla: z Mareše se stává moderátorský opruz number 00, je otravnější než hustě koncentrovaný metan. Ohledně "hlasů Československa"... nejsem expert, nikdo z těch pěti zaslechnutých mi nezježil hrůzou chlupy v nose a nezkušený kluk z Kurviné mi přišel vyloženě dobrý. Takže zatím hvězdička a někdy v pozdější fázi hry risknu druhé podívání, kam se tahle banality show posune a jestli nějakým zázrakem nezaslouží přisypat další star. Ubírat asi nebudu, zas takový děs to není. 28% ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Ta 1* je akorát za Vojtka a trochu aj za Davida. Tidle dva to dycky nejak probrali. Neměli jen trapné kecy o tom, jak jim zajistí kariéru (viz. Rytmus), ale mluvili normálně a nejenom, že splňovali tu povinnost porotce (Dara, Rytmus, Michal, Pepa), ale dokázali oživit ty řeči o kariéře taky vtipem a různými zajímavýma vsuvkami. Jinak je to sutěž jak každá jiná. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

"Hlas....." je parádní soutěž, i když...........:-) Má své mouchy. Složení poroty celkem ujde, ale nějak mě tam nesedí pan Vojtek. Myslím, že tvůrci měli vybrat někoho jiného. Baví mě "Rytmus". Takový namyšlený člověk mě dokáže vždy zaujmout:) Sličná Dara tu je na svém místě. Pan Michal David se tu také hodí. Moderátor Leoš je už okoukaný a jeho "umělá" radost z toho, že soutěžící postupuje, mě už nějak nebaví. Chválím nápad s "otočením křesel", je to přeci jen zajímavé, že porota slyší jen soutěžícího hlas a neví jak vypadá. Někdy je to překvapení. Nevíte, jestli zpívá muž, nebo žena:) Nevýhodou soutěže je to, že už u nás nemají moc smysl, protože je vidět, že je tu zpěváků spousta. Ať vyhraje kdokoliv, není to v podstatě vítěz, poněvadž není nikdy jisté, že právě "on" či "ona" si právem zaslouží první místo. Většinou kariéru dotáhnou dále ti, kteří nevyhrají! Tento pořad hodnotím pěknými třemi hvězdami. ()

Laxik

všechny recenze uživatele

Proč jen hlas Česka a Slovenska (nebo, chtějí-li nostalgičtí Nováci Československa) konečně nezařve: "Tak už DOST!" Jen bych ještě dodal, že jsem už dlouho neviděl pohromadě tolik mizerných zpěváků, kteří ale mají zkušenosti (vlastní kapely, vlastní show atd.). Naposledy když jsem omylem přepnul na udílení cen MTV. Tahle soutěž se sice jmenuje Hlas, ale mezi tou plejádou všech těch superstar se ani jeden hlas neobjevil. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Světovou úroveň to opět nemá, ale čert to vem... O mém názoru na talentové soutěže jsem se už dost rozepsal a zůstává stejný. V podstatě je to pořád stejné, prostě zábavná pěvecká soutěž, která v televizi vypadá pěkně. A talentovaní lidi tam rozhodně jsou... Ovšem je fakt, že za "zábavu" mi je někdy drobek trapně. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)

Reklama

Reklama