Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu z těch největších píčovin absolutní vrchol. Nejlepší je však to, že v křeslech sedí opravdu ti, co jsou na urovní slávy všech celebrit, úplně ta největší spodina. No "úplně" jsem z nich vedle. Míša David..no budiž. Vojtek...také ještě. Ale pička Darinka a cigoš " Rytmus - Řiťhnus" Tyhle dva debilové si nezaslouží ani sedět v tom smradlavém křesle a už vůbec ne rozhodovat o tom, kdo bude mít slávu a kdo ne. ()

Beagle odpad!

všechny recenze uživatele

Americkému originálu jsem dala 4, ale když dva dělají totéž, není to totéž. Pryč s Marešem, vyměnit porotu a pak se můžeme bavit dál. Leda že by divák taky seděl k obrazovce zády, možná i to by dost pomohlo.__Málokdy mě něco tak rozčílí už podle ukázek, ale Hlasu se to povedlo - a sice przněním písničky Set Fire to the Rain od Adele jakýmsi člověkem za souhlasného pokyvování všech 4 porotců. Fuj. ()

Reklama

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Jupí,zase nás několik týdnů bude týden co týden v televizi votravovat další Novácká super pěvecká mrdka,která opět udělá na rok pozdvižení ve skupinkách uječených puberťaček,které si s neutuchajícím nadšením budou den co den pouštet své nové objevy na youtube,se vší vervou a nedočkavostí čekat na další a další výtisk Bravíčka s plakáty svých nových hvězdiček (jejíchž alba se budou za 2 roky dávat k 5tikilovému Arielu zdarma) a nevynechaj jedinej díleček,kde budou moci sledovat konečně zaměstnanou slovenskou dziginu,která dělá ´´ozdobičku´´ ó mocnému Leoškoj a svoje hvězdné slinty zde upíchne Dara ,,bacha dědo,jedu´´ Rollins a nejpodělanější zrádce všech podělaných zrádců,chlapík jenž má písto klacku zlatej prut a sere půl kilový diamanty, Patrik ,,čo tě jebe ty pičo´´ Vrbovský aka Zlatokop Obecný,Vyjebaný.Má cenu to vůbec rozebírat? 0% ()

argenson

všechny recenze uživatele

Zahlédl jsem začátek, kde Míša David, Darinka, Pepa Vojtek a Rytmus křepčili spolu na jednom pódiu s anglickou písní. Mezitím jsem četl článek o tom, jak končí (ve většině případů už skončily) všechny ty tvářičky ze starších soutěží a starších ročníků. Takže zůstávám v klidu, projekty tohodle typu naštěstí neurčují ani vkus národa ani směřování populární hudby. Ale než tohle, to teda, přátelé, zlatý Televarieté i s populárními umělci z endéer. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

No, co k tomu napsat, je to určený hlavně pro ječivé teenky, případně teeny, takže nemá cenu tady mudrovat, co a jak...prostě každýmu co jeho jest...samozřejmě, že je to hlavně o té šou a valný smysl tydle pořady nemaj...nicméně je supr, že to vyhrála aspoň ta, která není typická barbína nebo šampónek, takže kvůli Lence Hrůzové hvězdu navíc a věřim, že díky svý osobitosti neskončí jako většina ostatních, v muzikálech a výprodejích v supermarketech... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)

Reklama

Reklama