Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

lajkus 

všechny recenze uživatele

Banda namakanejch hovad, z nichž polovina dělá v posilovně (a to vážně), ženský se zadky že by zalehli slona, pan Boyard co má furt stejný pitomý kecy, blonďatá pinda co si neuvědomuje, že je trapná, kapitán co pindá blbosti a snaží se o improvizovaný vtip.... Hned jak vidím obsazení a soutěžící této fraška beru do ruky šavli, ptáka si hodim na rameno a mám chuť podřezat pár hrdel.... Ta hvězda je za znělku a krásnou pevnost... ()

Smerfetka88 odpad!

všechny recenze uživatele

Tvrzení, že už "to není ono" považuju za hodně umírněnou verzi toho, že to je hrůza! Soutěžící jako by z oka vypadli těm umělinám, které se objevují ve Faktoru strachu, moderátor je mi více než nesympatický a ta karikatura otce Fury nestojí ani za zmínku. Soutěžní úkoly jsou pořád stejně dobré, ale to je všechno, za to nemůžu dát bohužel ani hvězdičku. Asi bych přijala raději to, kdyby opakovali původní díly, než vypouštět tady tohle. ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Vážení diváci, rozejděte se a pokračujte dále, zde není nic zajímavého k vidění. Oproti původní sérii po stránce kvality zlepšení žádné, přidána však porce konzumu a debility. Mentálním postižením trpí nejen soutěžící, ale i průvodci hrou, nejhorší že všeho je pak ta vysmátá blonďatá kravka působící příjemně a inteligentně asi jako moderátoři TV N@VA. Z kouzla a dramatu původní relace nezbylo moc, při výběru úkolů se zřejmě rozbil generátor náhodných čísel a očividně je hybatelem této série hlavně komerce. Otce Furata nehledejte, ale parta skřetů naštěstí zůstala. Díky, dál si nebudu kazit chuť a krásné vzpomínky. ()

corona 

všechny recenze uživatele

Boyard si po Francúzoch prenajali aj iné krajiny a toto je anglická verzia. To že tam chýba otec Fouras, to chápem, on bol Francúz a Angličnom by sa jeho indície ťažko hádali, čo je ale úplná katastrofa, to sú moderátori. Pôvodní Patrice, Sophie a Cendrine boli dobrí, anglická blondýna, čo ani neviem ako sa volá, bola vybraná určite kvôli iným prednostiam, nakoľko jej moderátorský prejav pozostáva z 3 viet: "Ide ti ti dobre", "Ešte máš dosť času" a "Bol si fantastický/á" a to vraví aj ked súťažiaci nezvládol úlohu. Neviem či je "pán Boyard" taký blbec aj v skutočnosti alebo to len musí hrať, úloh je menej, sú menej obtiažne a neviem, či je to zámer ale po tom čo súťažiaci nezvládne úlohu, ide vždy dosť jednoduchá, asi aby každý vyhral a obral "Pána Boyarda" o "jeho peniaze". Fracúzsky originál bol ťažší, zábavnejší, lepší a súťažiaci vždy bojovali pre niekoho, kto by to nezvládol sám. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Zdaleka mě to nechytlo tolik, jako původní francouzský Boyard v 90. letech, ale to je celkem pochopitelné. Celé to působí jako jakási instatní verze osekaná na takový čas, aby to i s reklamami vydalo na hodinu vysílání. Některé nově přidané úkoly jsou zajímavé, některé staré chybí. Asi bych měl dát 3 hvězdy, jenže bohužel jsem měl tu "čest" vidět to v českém dabingu (dialogy jsou tak zprasené, že už to snad ani víc nešlo) a ten psychický blok mi brání dát vyšší hodnocení... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Pevnost se nachází u západního pobřeží Francie na souřadnicích 45°59'59.006"N, 1°12'49.717"W. (Ficik)
  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)
  • Kvůli natáčení byla v roce 1990 přistavěna na západní straně plošina 20x20 metů, která na místě zůstala dodnes. (Ficik)

Reklama

Reklama