Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

phoorecek odpad!

všechny recenze uživatele

Bože bože, co se to točí na tom světě. Blonďatá, kozatá, věčně se smějící moderátorka, jenž vydává skřeky velice podobné skřekům z pavilónu opic v ostravské ZOO a běhá po hradě se soutěžícími v podpadkách, aby se vůbec vešla do záběru se ZLÝM OTCEM FÜHREREM kterému zapoměli říct že hraje záporňáka. Celou tuto skupinku doprovází 2 nevkusní skřeti pravděpodobně bratranci Gluma. A televize C()()L si myslí že zrovna tento pořad je vhodný na páteční večery.NE NE NE, celé špatně,hnus. ()

hansek990 

všechny recenze uživatele

Oproti originálu mnohem horší, samozřejmě. Naprosto trapný ˇˇmoderátor´´ či jak to nazvat, kterej má neustále debilní řeči, úkoly taky nic moc, ovšem nejhorší je ten dědek ve věži, opravdu nechápu jak tam mohli někoho takovýho dát. Pro mě to aspoň trochu zachraňuje moc pěkná průvodkyně, která je možná blbá a ukecaná, ale je na co se dívat... ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Vážení diváci, rozejděte se a pokračujte dále, zde není nic zajímavého k vidění. Oproti původní sérii po stránce kvality zlepšení žádné, přidána však porce konzumu a debility. Mentálním postižením trpí nejen soutěžící, ale i průvodci hrou, nejhorší že všeho je pak ta vysmátá blonďatá kravka působící příjemně a inteligentně asi jako moderátoři TV N@VA. Z kouzla a dramatu původní relace nezbylo moc, při výběru úkolů se zřejmě rozbil generátor náhodných čísel a očividně je hybatelem této série hlavně komerce. Otce Furata nehledejte, ale parta skřetů naštěstí zůstala. Díky, dál si nebudu kazit chuť a krásné vzpomínky. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Původní francouzskou verzi jsem měl strašně rád a proto jsem byl nesmírně potěšený, když jsem se dozvěděl že Prima Cool bude tuto dobrodružnou soutěž znovu po několika letech vysílat. Sice ne jako originál, ale to mi vůbec nevadilo. Nesledoval jsem to kvůli francouzskému patriotismu, ale protože se mi velmi líbil koncept. Proto se divím, že se po těch několika letech mé nadšení z této soutěže poněkud vytratilo jelikož koncept je stále stejný. Bohužel neumím popsat co mě tak zklamalo, možná to je absence otce Fury, otřesný dabing nebo jsem jednoduše ztratil svůj dětský vkus. Každopádně proti původní verzi je tato britská jednoznačný úpadek. 50% ()

Heso 

všechny recenze uživatele

Britskou verzi jsem viděl dříve, než originál, který jsem nakonec ještě neviděl. Nicméně se zdejšími komenty víceméně nesouhlasím. Starší série se mi celkem líbily, byly fajn. Boyard byl nasranej, vtipnej a drsnej, moderátorka Melinda Messenger totálně mega hot a sympatická a i profesor byl týpeček. Novější série stojí už za prd, pamatuji si, že jsem je častokrát ani nedokoukal do konce. Byť úkoly zůstaly stejné, tak série šla výrazně dolů. Nesympatická moderátorka, Boyard až moc hodný, přišlo mi že by klidně soutěžícím svoje zlato dal i bez boje. Nedivil bych se, kdyby ho soutěžící i zavřeli do klece. Byť působil sympaticky, nebyl to vůbec ideální Boyard. O kapitánovi ani nemluvím, to byl celkově zvláštní patron. Suma sumárum, lépe jak na tři hvězdy to není. Ale na starší série se předvším díky starému dobrému Boyardovi a hlavně díky sexy Melindě opět rád podívám. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Kvůli natáčení byla v roce 1990 přistavěna na západní straně plošina 20x20 metů, která na místě zůstala dodnes. (Ficik)
  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)
  • Stavba pevnosti začala za vlády Napoleona v roce 1801 a trvala 56 let. Je široká 31 metrů, dlouhá 61 metrů a vysoká 20 metrů. (Ficik)

Reklama

Reklama