Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dylan Schoenfieldová nedopatřením hodila svou drahou kabelku do fontány v nákupním středisku a k jejímu překvapení ji vytáhl filmový nadšenec Josh Rosen. Dylan však musí na oplátku souhlasit, že s ní Josh natočí dokument o popularitě. (oficiální text distributora)

Recenze (32)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Další várka plastikových, bezpohlavních, a jako vejce vejci si podobných postaviček ze stáje Disney. Podobné komedie mi celkem nevadí, s jistou mírou shovívavosti je zkouknu, ale tato je vyjímečně nezábavně, nenápaditě a nelogicky natočená. Neutkvělo mi v hlavě nic, a hlavní hrdinka vypadá na 13 let, je ale údajně na střední....nesympatičtí herci...prostě nic. I takové klišé se dá natočit lépe proboha. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Celovečerný „neanimovaný“ film od Disney. Otázka je jednoduchá: pre akú vekovú skupinu? Pretože príbeh je celkom obecný: je daná veľmi pekná (možno príliš mladá) a namyslená baba, ktorá je bohatá a má v podstate všetko (myslí si, že on je centrom Sveta). Len jednu vec nie: ozajstnú lásku a šťastie v živote. Ako to už býva, jeden chlap zmení všetko. Podľa mňa tento film, s výnimkou niekoľko momentov, je veľmi priemerný. Chyba asi nastala v rukách režiséra a v tom, že tento film fakt patrí len pre mladé tínedžeri, ktorí ešte snívajú. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Disney přešel od muzikálů k filmu o filmu a vyplatilo se.. Tenhle počin je podle mě úplně jinde a mnohem výš než ostatní nové Disneyho filmečky.. Hlavní hrdinové byli sympatičtí a přesně takhle si mimochodem představuji typickou "královnu".. Mělo to něco do sebe a ten dokument byl nakonec vážně super!!! Děj sice trošku předvídatelný a plný klišé, ale to mi tentokrát vůbec nepřekáželo. ()

gombarix

všechny recenze uživatele

- - - Klasická dějová linka s namyšlenou třídní hvězdou, která je okolnostmi donucena přijít do školy v brýlích a totálně se tak znemožnit, okořeněná výjimečně a chvályhodně tím, že jsou to brýle skutečné (dost možná Hylandové vlastní) a levé sklo mají slušně plusové. Takže jistě, celkově pakárna, ale vskutku charming! ()

carly 

všechny recenze uživatele

zaobišla by som sa bez inšpiratívnej reči na záver, ale inak to bol veľmi príjemný filmík. vytvorili čiernobiely svet a potom do neho vliali dávku farby. celé to stálo hlavne na obsadení hlavnej dvojice a to im vyšlo na jednotku. Sarah aj Matt boli presvedčiví vo všetkých polohách ich rôl a aj supporting cast bol dobre vybraní. hlavne rodičia, Usher a Amy. dej bol predvídateľný, ale film nenudil a pobavil. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama