Reklama

Reklama

Hledači pokladů na aukcích

(pořad)
  • Česko Mistři aukcí (více)

Dvojice rázných chlápků obráží napříč USA veřejné aukce, ve kterých se často draží velmi hodnotné předměty. Cestou k úspěchu není jen aukci vyhrát, ale především mít ten správný nos na dražené položky. Mnohdy totiž není zprvu patrné, co všechno se v kontejnerech skrývá... (TV Nova)

Recenze (62)

Vlkodlak13 

všechny recenze uživatele

Pokud je to pravda, že je zde vše připravené, tak je to celkem blbý a celý tento seirál by byl k ničemu. Já ale nad tím nechci přemýšlet a i kdyby to bylo plánované, tak si to chci užít. Co jsem to viděl poprvé, hned mě to zaujalo. Na televizi normálně nekoukám, ale díky tomuto se na ni klidně podívám. ----- Co víc dodat..je to prostě zajímavý seroš, ve kterém se i člověk dozví něco nového, protože se tam mluví i o historii kdy se daná věc používala atp.. Škoda jen, že těch dílů ze zákulisí není víc.. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Je mi jedno, že to celé je jen nahrané divadlo, že oba hlavní hledači jsou vlastně regulérní herci a baviči, že nic na co koukáme vlastně není skutečné...Je mi to fakt jedno, protože se bavím a to mi vlastně stačí :-) Pánové z toho vytřískali celkem slušnou popularitu viz. jejich fcb profili, ale to je vlastně aspoň podle mne taky v pořádku. A takový "Ton" Jones, je spokojený dvakrát, ten má navrch ještě novou Slovenskou přítelkyni :-) ()

Reklama

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad občas sleduju na Discavery. Nemám problém z tím že v každém, díle najdou něco co hodí kupu zelenejch, taky o čem by to jinak bylo že, ale jednou jsem narazil na díl, kde našli plno věcí, které slušně zpeněžily a o několik dní později ty samé věci ( přesně ty samé věci i ve stejném složení a počtu ) našly lidi v pořadu " válka skladů " nebo " hledači pokladů " ( ty pořady se dost pletou, takže to nemůžu říct na 100% o který se jednalo ) Napřed jsem si myslel, že jsem si jen spletl některé díly z jiného pořadu, ale kanál Discavery docela často opakuje hodně dílů ( všech podobných pořadů ) takže se moje jistota po pár dnech potvrdila. To mě přesvědčilo o tom, že hodně dílů bude nahrané na oko divákovo a že se nejdná o regulerní aukce, ale o předem nahrané scény. I přesto, dám 3 hvězdy, protože mě některé aukce docela zaujaly. Navíc Allen a Ton, jsou mi 1 000x sympatičtější než ta banda dementů a nesympatických vypatlanců, z konkurenčních pořadů. ()

Lou_Pagi 

všechny recenze uživatele

První díl, který jsem viděl, mě nenadchnul. Potom ale jakoby naschvál jsem často sedal k tv ve chvíli, kdy pouštěli tento pořad a postupně si mě získal. Kluci jsou sympatiční, jde jim to od ruky i odpusy. Mám rád staré věci, protože jsou z pravidla kvalitnější, než většina dnešních rychloobrátkových šuntů. Toto by mě taky bavilo :D! Hodnocení Odpad se tady opravdu nehodí. Myslím, že to nemůže nikoho urazit ani popudit. Mrzí mě jen, že jednou nešikovně otevírali trezor a spálili pistol. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to americky velkohubé a namyšlené, ale zase je poměrně napínavé objevovat v krámech ležících léta ve skladech pravé podklady. A navíc tam dávají zajímavosti z historie. I když ve srovnání s anglickými pořady o starožitnostech je to nepříjemně založené hlavně na penězích a chybí tomu uměřenost a kultivovanost, protože ty dva chlápci jsou strašný burani. /10. 2. 14./ ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Oficiálny eBay účet, cez ktorý Allen Haff a Ton Jones predávajú produkty bol vytvorený už 16. mája 2003, čo je 7 rokov pred vysielaním show. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama