Reklama

Reklama

Hledači pokladů na aukcích

(pořad)
  • Česko Mistři aukcí (více)

Dvojice rázných chlápků obráží napříč USA veřejné aukce, ve kterých se často draží velmi hodnotné předměty. Cestou k úspěchu není jen aukci vyhrát, ale především mít ten správný nos na dražené položky. Mnohdy totiž není zprvu patrné, co všechno se v kontejnerech skrývá... (TV Nova)

Recenze (62)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Angláni mají svou Antiques Roadshow, Amíci zase různé války skladů a podobné zábavnosti, obojí má dost podobného, obojí má něco do sebe, tady je konkrétně jednoduše zábavné pozorovat dva sympaťáky (kteří zároveň vypadají trošku jako prznitelé plyšáků v životní velikosti, přičemž mají na hlavě nasazeny igelitové pytlíky růžové barvy), kterak objevují, cože to vlastně koupili a kterak se to snaži prodat. Nic víc, nic míň. ()

Duoscop 

všechny recenze uživatele

Je to sice všechno dopředu připravené a sehrané. Všechny ty tajné otvory, překvapené výrazy, smlouvání o ceně a jiné zajímavosti, ale ten nápad, že ve staré krysami prožrané veteši najdete opravdový poklad je super! Možná i proto že já osobně už sem pár těch starých sklepů a skadišť prohledal (a našel pár zajímavých kousku) dávám 4 * ()

Reklama

Stumbleine 

všechny recenze uživatele

Podobná vykonstruovaná krávovina jako "American digger" . Na šmukách, které tito dva chlápci v garážových aukcích nakoupí, téměř vždy prodělají. Krámy z garáží jsou vždy dvacetinásobně nadhodnocené a prodej je vždy a zaručeně předem domluvený a jedná se pouze o špatný herecký výstup - protagonisté ve skutečnosti nevydělávají na prodeji veteše, ale na sledovanosti této "show". Z nějakého důvodu mě to ale celkem baví a když na to náhodou narazím v televizi, nepřepínám =) ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad občas sleduju na Discavery. Nemám problém z tím že v každém, díle najdou něco co hodí kupu zelenejch, taky o čem by to jinak bylo že, ale jednou jsem narazil na díl, kde našli plno věcí, které slušně zpeněžily a o několik dní později ty samé věci ( přesně ty samé věci i ve stejném složení a počtu ) našly lidi v pořadu " válka skladů " nebo " hledači pokladů " ( ty pořady se dost pletou, takže to nemůžu říct na 100% o který se jednalo ) Napřed jsem si myslel, že jsem si jen spletl některé díly z jiného pořadu, ale kanál Discavery docela často opakuje hodně dílů ( všech podobných pořadů ) takže se moje jistota po pár dnech potvrdila. To mě přesvědčilo o tom, že hodně dílů bude nahrané na oko divákovo a že se nejdná o regulerní aukce, ale o předem nahrané scény. I přesto, dám 3 hvězdy, protože mě některé aukce docela zaujaly. Navíc Allen a Ton, jsou mi 1 000x sympatičtější než ta banda dementů a nesympatických vypatlanců, z konkurenčních pořadů. ()

Chaloupek 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě baví, když najdou něco, co k provozu potřebuje baterie a ejhle! Ihned po vytažení ze skladu to jezdí / bzučí / pípá / vyrábí kokakolu. Ať už koupí cokoli můžete si být jisti, že uvnitř v nějakém kufříku je buď váza z dynastie Ming nebo meč krále Artuše. Vypovídající hodnotu to nemá žádnou, protože je to vše nahrané. Ale na druhou stranu - pokud na to přistoupíte tak se u toho ta půlhodina života utratí celkem snadno.. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Oficiálny eBay účet, cez ktorý Allen Haff a Ton Jones predávajú produkty bol vytvorený už 16. mája 2003, čo je 7 rokov pred vysielaním show. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama