Reklama

Reklama

Překrásná Serena si vezme za muže velmi úspěšného podnikatele. Štastný pár společně vládne lesnímu průmyslu a zdá se, že nikdo a nic nemůže narušit jejich manželství plné něžností a lásky. Tajemství z minulosti a žárlivost bude však velmi těžká zkouška i pro ně. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (100)

venison 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení jsem se do filmu moc nehnala, ale nakonec mě to celkem mile překvapilo.. Příběh je napínací a zajímavý, zase jiný vhled do historie USA a sonda do jednoho kritického manželství. Příběh vyprávěn hodně ploše a klouzal po povrchu.. Kdyby se to natočilo jinak mohlo to být mnohem silnější, takhle je to "jenom" zajímavé. Neurazí - nenadchne - neutkví v hlavě ;-) ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nepochybuji, že knižní látka má patřičný spád, dynamiku, patřičnou nepředvídatelnost a tak nějak celkově se jedná o krásně zpracovaný příběh. Nezmiňuji to jen tak náhodou, jelikož právě tyto faktory v jejím filmovém přepisu tak zoufale chybí a nezachrání to ani zuřivě se snažící herci Bradley Cooper a Jennifer Lawrence. Na závěr snad jen dodám, že u finále (které na mě osobně působilo poněkud směšným dojmem) jsem si začal říkat, proč zrovna tito herci kývli na něco tak zoufale nudného a průměrného. ()

Reklama

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Zůzo... Vyser se na tu americkou vatičku a drž se toho co umíš nejlíp. Jo. Já vím že se ti to určitě líbí a že doufáš, že ti Bradley a ta coura z hunger games pomůžou k další sošce, ale stojí to za to? Sama dobře víš, že to není uplně tvoje parketa a směr kterým máš jít si už předvedla ve své dřívější tvorbě, tak proč se jí nedržíš? Vždyť vy dánové máte takovej dar od boha na ty filmy a snažíte se akorát přibližovat zkurvenýmu hollywoodu, ve kterém se akorát zaseknete.... Nemám pravdu Zuzi? ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $176,391Tržby Celosvetovo $3,918,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ komorná dráma, ktorá v konečnom výsledku ponúkne len slušnú depku a nič na vyše /40%/ ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

A mně se to líbilo, není to úplně dokonalé, ale máme tu skvělou ústřední dvojici, vynikající kameru a výpravu, a i když se to trošku vleče, tak je to vlastně velmi zajímavá takový polowestern. Má to hodně silných okamžiků (ztráta dítěte, zmrzačení), naopak mi to přišlo hezky jiné než většina filmů s podobným tématem. Knihu jsem samozřejmě nečetl, ani o ní nikdy neslyšel, takže postavu Sereny nemůžu posoudit do hloubky, zato konec byl opravdu skvělý a dám o jednu hvězdu navíc...70% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Když spolu Jennifer Lawrence a Bradley Cooper pracovali na filmu Terapie láskou (2012), často říkali, že by spolu chtěli pracovat i v budoucnosti. Když si tak Jennifer přečetla scénář, poslala kopii i Bradleymu s otázkou, jestli by do toho šel s ní. (Weasley)
  • Natáčení probíhalo i ve filmových ateliérech na Barrandově. (Lipi4)

Reklama

Reklama