Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (945)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Mám moc ráda Hangover a proto mě zklamala zcela okopírovaná dvojka a stejně tak mě mile překvapila trojka, která už sice téměř není komedie (světlou výjimkou je žirafí scéna), ale je laděna do akčního tónu a právě proto mě bavila. Navíc je to celkem hezký příběh o přátelství. Jen ta potitulková scéna je mimořádně trapná. ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Ale jo, vlčí smečka se rozloučila důstojně. Nechápu, že má někdo tendenci porovnávat to s prvním dílem. Jestli čekáte stejnou jízdu jako v prvním díle, budete zklamaní. A zklamaný může být i ten, kdo není milovníkem těchto tří hovad a jejich humoru. Tohle je totiž úplně jiná jízda.. Jízda, která se po většinu času točí kolem Alana a Chowa. Někdo s tím možná bude mít problém, ale mně to vyřazení ostatních postav ze hry ani moc nevadilo. Já se zasmála (miluji lízátkovou scénu!), i když těch vtipů, které zas tak vtipné nebyly, mohlo být méně. Co jim ale vážně neodpustím je má srdcovka Johny Cash - Hurt, kterou dokonale posrali. Každopádně svůj účel to splnilo a na konci mi bylo tak trochu smutno, že tahle jedna velká pařba končí. Vůbec bych se nebránila dalšímu pokračování, protože ačkoliv se to nese ve stejném duchu, pořád mě ty jejich kocoviny baví. ()

Reklama

Radko odpad!

všechny recenze uživatele

Toto nebolo nijako po opici. Väčšinou ani vo štvorici. Chýbalo čosi na zasmiatie. Ak teda buhaha má byť to, že partia nudných mladých jupíkov ide odviesť rodinou nechcenú čiernu ovcu rodiny do ústavu. Lebo zavadzia. Azda je chechecheche aj to, že táto partička následne MUSÍ slúžiť celý čas akémusi mafiánskemu kokotovi. Ich úlohou je zmrdovi priniesť iného zmrda. Úžasné a geniálne! Hihihihihi - ja sa doštím. To je ozaj ftipné. OZAJ zápletka jag bič! A jak tej žirafe odseklo hlavu - no chechechecheche, to som sa od smiechu priam dosral! Trikrát. Hohohohohoho - štyrikrát! Aj dogrcal! Nabudúce môžu skúsiť odpíliť nejako vtipne nohu snežnému leopardovi. Aby sa celé kino váľalo od smiechu. Boha, ale aj teraz to tým zvieratám kurva žartovne nandali! Johohoho! Za brucho sa popadám. Tak som sa nerehlil 10 rokov Juchú! Chochochó. Komédia roka! Kadencia frkov NE-Ú- NOS- NÁ! Transcendentálna zábava. Výborná jak vo Farmár hľadá ženu. Hi-hi! ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Trojka se již od originálu velice vzdálila a v v příběhu tak nemá žádnou úlohu chlast, ani kocovina. Takže se jedná o Hangover, neboli Pařbu na třetí čistě a pouze názvem. Narozdíl od předchozích dvou dílů, je atmosféra trojky mnohem ponurejší a rozhodně se nic oslavovat nebude. A tak i když si film byl schopen zachovat své dosavadní tempo i vtip, tak snaha zaujmout nejrůznějšími způsoby nevychází tak, jak by si tvůrci představovali. Ptoto přestože si myslím, že opětovné podojení postavy Chow a zapojení Johna Goodmana bylo ku prospěchu, tak z celého díla zdaleka nemám takový dobrý pocit a tentokrát stačí vidět pouze jednou. 60-65% ()

Hild 

všechny recenze uživatele

To byl tak strašně zbytečný a nudný film. Tvůrci vařili z vody, hlavní zápletka je úplně nesmyslná a do této trilogie vůbec nezapadá. Do komedie má Pařba na třetí hodně daleko, tvůrci se spíše pokoušeli o jakési krimi, v němž mě neskutečně otravoval ten Číňan, byla jsem až překvapená, kolik prostoru mu dali a vyloženě mě to štvalo. Ospalé herecké výkony, takový Bradley Cooer mi po celou dobu přišel, že jeho největší přání během natáčení bylo, ať už je to konečně všechno za ním. No snad už je to celé i za námi, další pokračování už prosím ne, jedničku si ale každopádně pořád ráda někdy pustím. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Ve scéně, kdy Alan (Zach Galifianakis) v obchodě s hudebními nástroji shodí na zem pouze kytaru, sebere poté o jeden hudební nástroj navíc. (Kevin 3171)
  • Na konci filmu, když má Stu (Ed Helms) zvětšená prsa, měl by na nich mít patrné opuchnutí a jizvu. (A7X92)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 112,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 362 mil. (NIRO)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama