Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety ve školní knihovně zahynulo pět studentů. Z neznámých důvodů tam vypukl požár, oni uhořeli a od té doby tam jejich duše straší. Jakoby se od školy nemohly odpoutat. Možná je spojuje tajemství, které má být odhaleno. Možná je čas objasnit starou tragédii a pomoci jim dosáhnout klidu. Možná budou muset dokončit jednu důležitou věc: složit maturitu... Bláznivá komedie o partičce středoškoláků, kteří jako duchové dokážou vstupovat do živýh lidí, pohybovat předměty a obrátit celou školu vzhůru nohama. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Příjemně originální komedie s několika hláškami, které stojí za to. Pokud nechcete moc přemýšlet a chcete se podívat na teenage komedii v trochu jiném kabátku pak jste správně. Caldera si z toho dělá pořádnou bžundu ale příběh je samozřejmě i nádherně dojemný jako každá správná komedie z tohoto prostředí. Na druhou stranu špeky s mrtvolkami jsou skutečně neskutečně zábavné. ()

Miagy 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci oddychový film pre celú rodinu, vhodný na sobotne popoludnie, alebo len tak popri práci :) PLUS: nekomerčný film, plný vtipu, z filmu vyžarovala taká pozitívna energia a nálada, páčil sa mi " americko - neamerický" štýl, bez hlúpeho klišé - myslím tým to, že ak by toto natočili amíci, isto by to bolo naivné, nudnejsie a hlúpejšie, španieli proste vedia točiť filmy a sú v tom majstri. Kladne hodnotím kameru a ten filter, ktorý použili, atmosféra školy a celkové prostredie. Veľmi sympatickí herci a výborné herecké výkony. Dokonalá hudba. MINUS: chýbalo trochu akcie, nejaké rozuzlenie... Film si zaslúži krásne 4 *... ()

Reklama

pupidup 

všechny recenze uživatele

nečekala jsem zázrak, ale tohle mě dostalo...nejlepší teenagerský film za mých posledních 35 let:o)))) Vybraně a inteligentně vtipný humor, výborný scénář, žádné trapnosti obvyklé amerických filmů tohoto druhu. Bavila jsem se po dlouhé době...a když k tomu přidám dva krásné mrtvé krasavce...teenky si přijdou vážně na své! :o)))) ()

Bellatrish 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný film, který hned nabírá svižné tempo. Komedie typu "teenage", která se rozhodně řadí k těm lepším. Od začátku, až do konce je sice předvídatelná a ne každý vtip byl opravdu vtipný, ale herci byli příjemní a příběh (ne zrovna originální) byl také dobře podaný. Na druhou stranu, některé vtípky byly opravdu výborné (Můžeš do ní vstoupit, ale já bych měl strach) a vryly se mi do paměti. Také mohu ujistit romantické duše, že se dočkají i pěkné "love story". Takže, co více říci? Neurazí, pobaví, je příjemnou oddechovkou a na některé herce je více než pěkný pohled :-). I přesto, že jsem si dlouho pohrávala s myšlenkou jestli dát 3, nebo 4 hvězdičky, nakonec zůstávám u 4 a jsem si jistá, že se na Maturitu duchů někdy s chutí podívám znovu. Sice se nejedná o nic světoborného a převratného, ale vzhledem k mému očekávání se stala příjemným překvapením a myslím si, že za shlédnutí stojí. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Španělské filmy vítám s otevřenou náručí, protože v té záplavě americké produkce působí jako svěží vánek. Ale to samozřejmě platí i o jiných evropských filmech. Je to celkem pohodový film s příjemnou stopáží. Nejde o žádnou přehnanou šílenost. Škoda, že je tu poměrně dost hluchých míst. Nemusím mít nic bláznivého, ale více šťávy by neuškodilo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Hlas Angely (Anna Castillo) při zvěvu "Requiem" od Mozarta předabovala herečka a zpěvačka Miriam Mendiola. (Cheeker)

Reklama

Reklama