Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Love this:) Dokonale sehraná herecká dvojka v podání Dylana O'Briena a Britt Robertson ve výborném snímku, který jednoduše, bez příkras a s jemným, nevtíravým humorem mapuje vznik jednoho vztahu. Skvělý scénář a dialogy, a herecké výkony, zejména Britt je úžasná. Dylan a Britt mají perfektně fungující chemii, která graduje až do prvního společného milostného momentu. Páni, že mi ale při té scéně bylo horko:) Jedna z těch "malých velkých" "good feeling" romantických komedií, které se obejdou bez hvězdných jmen a dokáží navodit příjemné pocity a úsměv na tváři. "Chceš vědět, kdy jsem opravdu šťastná? Ve čtyři. Když přijdu ze školy domů a slunce sem prosvítá támhletím oknem. A ohřívá koberec. A já sedím tady a stříhám fotky.", "Loni v létě jsem byla navštívit strýce a jeho přítele v Madridu. Jednoho dne jsem se jenom tak procházela a ztratila jsem se. A měla jsem vybitej telefon, a neměla jsem ani ponětí, kde mají byt. Pak jsem se začala bát, že se budu muset přizpůsobit pouličnímu životu v Madridu. Nakonec jsem došla na takový náměstí, a sedla jsem si k fontáně a prostě jsem dýchala. A uvědomila jsem si, že jsem se tolik soustředila na to, kam jsem šla a abych se dostala zpátky, že jsem si ani nevšímala, kde jsem." ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale áno, celkom sympatický film, ktorý to zvláda aj bez ksichtoknižky (čítaj: fejsbuk). Čakal som trápny romantický film s trápnym hereckým (moderne twajlajtovským) obsadením a dostal som celkom obyčajnú romantickú komédiu/drámu, ktorá hlavne stojí na dialógoch skoro celý film! Pokial vás zaujmú hlavné postavy, tak máte vyhrané a pokiaľ vás zaujme totálne obyčajný a reálny vzťah s totálne normálnymi dialógmi, tak máte tiež vyhrané. Film pri ktorom sa nedá prehrať :-) 80% - 4* ()

Reklama

L_A_D_A_S 

všechny recenze uživatele

Takovej film ani ryba ani rak. Rozhodně to neni ani komedie, ani drama a k romantice to má taky docela daleko. Přirovnal bych to k teenage verzi "Before Sunrise". Sćenář je celkem klišovitý a předvídatelný (přiblblí kamarádi, přítel idiot, kondom na poličce..), většinu už jsem navíc viděl jinde a líp. Co je ovšem úplně do očí bijící je casting. Jak může někdo věřit svalnatýmu dvacetiletýmu klukovi s obličejem jak z Armani katalogu že je školní loser co nikdy neměl sex a jeho jediní dva přátelé jsou tlustej černoch a metr vysokej brejlatej McLovin s ofinou. Průměr který neurazí ani nenadchne ale Second Time už bych to vidět nechtěl. ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

50 procent takový ten příběh ze života, co jste taky zažili v 18 letech, a 50 procent kýč jak bič. Říkám si, že by to celý líp fungovalo, kdyby ti hlavní hrdinové byli mnohem ošklivější. Story o tom, jak je týpek nesmělý romantický panic a jeho vysněná holka chodí se sporťákem se nějak rozpadá, když si týpek sundá tričko a sám má pekáč buchet jak Adonis. ()

Terzeus 

všechny recenze uživatele

Osviežujúci film. Áno, stále sa jedná o romantický film z tínedžerského prostredia natočený v bežných konvenciách. Čo však robí film revitalizujúcim oproti iným svojho druhu je scenár a dvaja hlavní, slušne hrajúci predstavitelia. Celý film stojí len na dialógoch, ktoré pôsobia v prvom rade nesmierne normálne a nestrojene, živo a dôveryhodne. Na pozitívnych dojmoch pridával aj fakt, že režisér a scenárista Kasdan sa viditeľne snažil obmedziť klišé na najmenšiu možnú mieru. Na filme je to vidieť a klišé sa dostane k slovu skutočne len v najnevyhnutnejších prípadoch (iste vydobytých produkciou, ako napríklad rozhovory s najbližšími priateľmi). Skrátka milá, herecky dôstojná a zábavná, hoci stále trochu konvenčná dramatická romantika, ktorá ma proste bavila od začiatku do konca. Ak by boli na takejto úrovni všetky romantické filmy z tínedžerského prostredia, tak by som sa odhodlal pozrieť si nejaké častejšie. 75% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)
  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)
  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama