Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Ty jejich dialogy jsou prostě boží, takové to mluvení/nemluvení, co teď jenom říct, co udělat, teď to bylo trapné, ach jo.... :D Chemie taky fungovala skvěle, až jsem z toho sama chvílemi byla nervózní za ně.. film se mi moc líbí, celkově na mě působí mile a nevinně (do určité chvíle), pak ale zabrousí do trošku větší intimity. Holt náhodně vybrané filmy jsou ty nejlepší, tenhle není výjimkou. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film má byť sexuálnou komédiou pre tínedžerov, ale míňa cieľ tým, že zlyháva vo svojich postavách.Film potrebuje len viac vtipnejších vtipov. Zasmial som sa na dvoch scénach, čo je málo. Dialógy jednoducho nie sú dostatočne ostré, hoci režisér Kasdan má niekoľko presvedčivých nekonvenčných komédií. Scéna, kde Jane cúva od Davea, je takmer dokonalá. Ten malý pohyb hovorí tak veľa bez toho, aby povedal jediné slovo. Škoda, že že celý film nebol takto natočený. 6/10 ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl podobně odšťavněnou teen komedii. Jedno z nejrychlejších zamilování se v historii (vážně, prospělo by tomu nějaký časový vakuum), mraky odbíhání a mraky přibíhání (po obligátnim "screw it") jako v tý nejklasičtější telenovele a - dobře teda - supercute Britt, kvůli který bylo taky jakousi zvrhlou radostí nepřestávat koukat. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Takže abych to shrnula, samotný film je tak na 3-4*, sice je vlastně o ničem dějově - prostě to všechno spěje k tomu jednomu a každému je to po prvních 3 minutách jasné - ale to zpracování, některé ty myšlenky tam...a no hlavně spousta úsměvných scén (korek, zkontrolování těla po pádu...), výborní herci (tuhle malou slečnu: Maggie Elizabeth Jones, už jsme mohli vidět v We bought a Zoo a vypadá to, že se klube vcelku dobrá herečka, ale na to si ještě musíme počkat, až dostane pořádnou šanci zazářit) a hlavně úplně nejvíc sexy Dylan to zvedly na 5*. Holt opět rozhoduje mé hormony poblázněné sentimentální já, které z toho filmu bylo úplně hotové a štěstím a hihňáním si cvrnklo do kalhotek:P A teď mě suďte. Jinak nejlepší song na závěr. scéna: čučí na kondom na komodě...."No, because you've not that guy. You're not that guy who walks around with a condom in his wallet. You're not." pak si ho vezme, "Sweet." a pak se vrátí a zase ho tam položí. "I've actually seen all movies." ()

santiamén 

všechny recenze uživatele

Do písmene souhlasím s grizly007, jestli něco horko těžko rozdýchám, pak indie dramata o rádoby problémech ufňukaných, přemoudřelých teenagerů, kteří nepřekvapivě nemají co sdělit. I mainstreamové středoškolské oblbovačky plné karikatur, chlastu a večírků jsou nakonec upřímnější než podobné výblitky s narcistickýma, plochýma postavama, kterým má člověk chuť vyliskat. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)
  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)
  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)

Reklama

Reklama