Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

Makky 

všechny recenze uživatele

Konečne ho máme späť a je v oveľa lepšej forme, než som predpokladal. Anger Management je sitcom úplne odlišný a predsa v mnohom podobný TAHM. Navyše Charlie sympaticky zosmiešňuje/napodobňuje/paroduje/ironizuje na účet jeho predchodcu a v mnohom sa to vypláca. Čo mi tu však pekelne chýba, je iný funkčný a silný element okrem Charlieho. Chlapčisko to zatiaľ ťahá všetko sám a postupom času by to nemuselo stačiť. Zároveň dúfam, že postavy na terapii získajú určitú hĺbku a vážnosť, tá im výrazne chýba. Videl som však zatiaľ len prvú sérku, uvidíme ďalej... ()

J-o-k-e-r 

všechny recenze uživatele

Jako vsuvka než začnou masivně očekávané pokračování všech možných seriálů - ideální. Charlie je pořád ten stejný Charlie jak ho známe z Dva a půl chlapa, i samotný styl seriálu svého staršího bratříčka hodně připomíná. Kvalit ale nedosahuje. Jedná se převážně o One man show Ch. Sheena, který opravdu na place exceluje, bohužel zde chybí někdo jako Alan, vedlejší postavy zde zkrátka nejsou až tak výrazné. I když vtipné jsou (členové na sezení především). S. Blair je tu z mého hlediska převážně na okrasu :), což mi problémy opravdu nedělalo, spíše mi tam trochu vadila představitelka Charlieho ex. Ale určitě spokojenost, 10 dílů jsem zhltl za pár dní. ()

Reklama

Piri 

všechny recenze uživatele

Je to nenásilné aj vtipné, striedmejšie ako posledné a obsesné série Dva a pol chlapa s Kutcherom. Najsexi babou je bez pochýb Shawnee Smith, riadna tigrica, toto sú tie správne typy, je zvláštne, že v Dva a pol chlapa nedali ani raz takú šarmantnú babu k Charliemu ;) Na zahodenie nie je ani Noureen DeWulf, vyzerá ako mexická židovka, fajn baba na zahryznutie, táto úloha jej dobre sadla a v slovenskom znení ju perfektne nadabovala Lívia Bielovič, dabing sa k tomuto seriálu vydaril skoro ako ten k Dva a pol chlapa, k výberu hlasov nemám výhrad. ()

Milda003 

všechny recenze uživatele

Charlieho návrat k situační komedii jsem si představoval teda trošku jináč - udajně to měla být mega pecka, ovšem po shlédnutí 5ti dílů, přemýšlím, jestli se mam vůbec na šestý dívat. Rozjezd je vždy těžký, nezbývá nic než doufat, že se to rozjede - o čemž zatím bohužel pochybuji a více jak jednu hvězdičku zatím nemohu dát... ()

rexino 

všechny recenze uživatele

Zvažoval som či dať 3 hviezdy alebo 4... nakoniec som dal 3. Nemá to humor z dva a pol chlapa ale na začiatok je tu zaujímaví nápad... nenahraditeľný Charlie Sheen a celkovo zaujímave obsadenie. Ak si to bude držať takýto štandard a ako v 2 a pol chlapa to bude mať absurdne situácie pri ktorých sú slzy na krajíčku (od smiechu samozrejme) tak to určite má šancu. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Jako první získaly svou roli Shawnee Smith a Selma Blair. Smith byla obsazena do role Charlieho exmanželky a Blair dostala roli jeho terapeutky. Do těchto rolí byly také zvažovány herečky Julie Benz, Jenica Bergere, Elaine Hendrix, Kate Reinders a Nichole Hiltz. (Cheeker)
  • Ve čtvrtém díle první řady s názvem "Charlie and Kate Battle Over a Patient" ve scéně, kdy Charlie (Charlie Sheen) navštěvuje svého pacienta Patricka v obchodu s oblečením, má na sobě přesně to samé oblečení, které bylo pro Charlieho typické v seriálu Dva a půl chlapa (2003), tedy modrobílou košili a béžové šortky. (Shadowspark)
  • Charlie Sheen v seriálu hraje bývalého hráče baseballu. Hráče baseballu ztvárnil i ve filmech První liga (1989) a První liga 2 (1994). (S.W.A.T)

Reklama

Reklama