Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (262)

Nach 

všechny recenze uživatele

Každý Sitcom nemůže být rázem Comeback. Pravdou bohužel zůstává, že jich většina dosáhne kvalit Heleny. Nejde jen o zvolený humor, ale i o scénář, postavy, režii, prostě souhru všeho, co činí film filmem. Zde je to však o to těžší, že každá epizoda musí přijít s něčím zajímavým a zároveň dost dlouhým i krátkým na zábavné vyprávění. Helena tohoto kouzla nevyužila. Je natahovaná a vlastně i bez nějakého ucelenějšího děje. Postavy jsou nudné, až odfláknuté. Herci to nijak nezachraňují a celkově to vše dává maximálně na tu jednu hvězdičku. Tedy u mě 20%. Není to hold šálek mého čaje. ()

Rosalinda odpad!

všechny recenze uživatele

Především vůbec nechápu, jak někdo může takovouto super "vtipnou" slátaninu vůbec pustit na obrazovky. Hmmm, možná bych se nad sebou měla zamyslet a spíš se ptát, jak tohle vůbec někdo může natočit!? Nebo pořád málo? Jak tohle vůbec někoho napadne a někdo se to odváží realizovat? No dobře, každému podle jeho schopností, každému podle jeho představ! ()

Reklama

Pathrose odpad!

všechny recenze uživatele

Já vážně nevím jestli to TV Hovna myslí vážně nebo ne... seriály, které mají jediný úkol -> vymýt mozky divákům. Jak se tohle vůbec může dostat na obrazovky? Pak to tady má nějak vypadat, když v TV dávají tohle. Po dlouhé době jsem zapnul TV a opět se ujistil, proč jsem na ni zanevřel. Právě proto. Kvůli ohavnostem jako je tohle. ()

Natalia_Budz 

všechny recenze uživatele

Klasická rychlokvašková výplň mezi lepšími věcmi v Tv. Někdo by to možná zařadil mezi sitcomy jako je Comeback například ale to ne. Comeback byl rozhodně lepší, tohle bylo taky docela koukatelný, když už fakt nevíte co. Ty dvě hvězdy dávám za Sandru Pogodovou - ta drží celý seriál a s Leošem Nohou jim to prostě funguje. Taky vidím mínus ve výměně hereček (postava sestra heleny) Issová za Hřebíčkovou .. mohli zkusit najít podobnou herečku. ()

Ferinka 

všechny recenze uživatele

Když už to tady všichni srovnávají s Comebackem, i když nevím proč - je to horší, ano, a o dost. Tak zasmála jsem se párkrát, ale že bych vyloženě čekala na čtvrteční večer, že to půjde v televizi, to fakt ne. Pogodová se mi moc nelíbí, Nohu vidím furt v Okresním přeboru... no oproti Ordinaci, co jde před tím, je to procházka růžovou zahradou! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Od prvního castingu se kromě Leoše Nohy obsazení Musilovic rodiny kompletně proměnilo. On sám to komentoval slovy: „Asi jsem typický Musil.“ (Olík)
  • Je možné všimnout si nápadné podobnosti seriálu se sitcomem Rosseane (od r. 1998). Podobají se fráze, jména a někdy i kompletní epizody. (fiLLthe3DD)
  • V epizodě "Zápas" hází Helena (Sandra Pogodová) koulí, ale v dalším záběru na dráhu má koule jinou barvu. (TheStitch630)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama