Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (262)

Puerdraco 

všechny recenze uživatele

Původně jsem hodnotil jako odpad, ale když nyní tento sitcom srovnávám s jinými seriály z CS tvorby, tak musím v rámci objektivity své hodnocení zvednout, ale pořád mi velice vadí tyto skutečnosti: (1.) Smích v podmazu. To jsme my, diváci, skutečně tak dementní, že nám produkce musí říkat kdy se máme smát!? (2.) Změna hereckého obsazení za pochodu asi po 15. epizodě. Marthu Issovou střídá Petra Hřebíčková (postava Kláry) a Jana Maršála Filip Antonio (postava Marka Musila). (3.) Jako mnoho sitcomů, a jiných seriálů, neví, kdy má skončit a začíná vykrádat sám sebe a jde do sr..ek. ()

MEL 

všechny recenze uživatele

Jak Nova mohla na české poměry něco tak geniálního, jako je Comeback, nahradit něčím tak tuctovým a neoriginálním, jako je tento sitcom? Humor je trapný, v lepších případech ohraný. Jediné (malé) plus patří dvěma hlavním představitelům (Sandra Pogodová, Leoš Noha), kteří si označení ,,odpad" za své herecké dovednosti zkrátka nezaslouží. ()

Reklama

Natalia_Budz 

všechny recenze uživatele

Klasická rychlokvašková výplň mezi lepšími věcmi v Tv. Někdo by to možná zařadil mezi sitcomy jako je Comeback například ale to ne. Comeback byl rozhodně lepší, tohle bylo taky docela koukatelný, když už fakt nevíte co. Ty dvě hvězdy dávám za Sandru Pogodovou - ta drží celý seriál a s Leošem Nohou jim to prostě funguje. Taky vidím mínus ve výměně hereček (postava sestra heleny) Issová za Hřebíčkovou .. mohli zkusit najít podobnou herečku. ()

bonifac odpad!

všechny recenze uživatele

Kopírovat seriál z oku 1988 v roce 2012 a v trapnejch interiérech, který by ani v té Americe nefungovaly? Dialogy už ani není třeba komentovat, stejně tak jako strašidlo Pagodovou....3 minuty na odpor stačily! p.s. Tohle, že je byt rodiny s nedostatkem financí? Asi by se tvůrci měli rozhlédnout kolem sebe... ()

voleman odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha tak tohle je opravdu čistej odpad!!! Viděl jsem asi 10 minut z jednoho dílu a ty super trapný vtipy a výstupy jednotlivých herců, kteří se nějakému komediálnímu nebo hereckému talentu vyhli velikým obloukem, opravdu nedali vydržet. Nechápu jak se při takovémhle pořadu dokáže někdo bavit. Comeback se dal ještě v pohodě sledovat a byl i celkem vtipný, ovšem tohle je opravdu příšerné. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Leoš Noha v jednom rozhovoru prozradil, že sit-com není zrovna tím druhem zábavy, který by vyhledával. (Olík)
  • Ačkoliv je v civilním životě Sandra Pogodová bezdětná, má s výchovou tří dětí zkušenost. Před deseti působila v Americe jako au pair v rodině, která měla tři kluky staré devět, jedenáct a třináct let. (Olík)
  • V 3. epizodě s názvem "Přesčas", kdy přijde Leoš a říká, že mají špatně sestavený výrobek, ukazuje Helena ukazuje čísla 8 a 9, přičemž číslici 8 drží chvíli správně a poté naopak. (Ivousx.y)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama