Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (261)

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Další seriál "ze života", a opět o zcela nezajímavých, obyčejných a průměrných lidech - což Herlenu víceméně předem odsoudilo k neúspěchu, neboť bez zajímavých postav dobrý seriál neuděláte - i na ty VKV se dalo dívat právě díky tomu, jak byly všechny postavy schematicky přestřelené. Měla to být údajně komedie - škoda že jsem se během seriálu ani jednou nezasmál, tenhle typ "humoru" je něco co se mi absolutně příčí. Zápletky jsou banální a nudné, Sandra Pogodová hrozná (do role se vůbec nehodí), takže nemám za co dát byť jedinou hvězdu. TV Nova nezklamala a po povedeném Comebacku, Kriminálce Anděl a Expozituře opět spadla do starých časů a vyprodukovala prvotřídní hnůj. /5% a odpad!/ ()

Movie Maniak odpad!

všechny recenze uživatele

Nový sitcom - dobře, kopie americké Roseanne - no proč ne, výsledek - hrůza děs. I přes celkem známa jména je herecký výkon tragický. Nakolik je to způsobeno samotnými herci, režisérem nebo scénářem to nevím, ale jako celek je to nevermore. Dokážu pochopit autory, že míří na určitou skupinu diváku, s tím je spojen i určitý okruh problémů, které řeší. Ale musí to vyznít vtipně a bezstarostně. Ne tak, že se člověk chce odreagovat a nakonec jde od bedny s ještě větší depkou. Jo a nejvíc mě na tom všem štval ten přidávaný smích v místech, které asi měly být vtipné! ()

Reklama

Lyriq 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál má hodnocení, který si rozhodně nezaslouží. Já oceňuju, že aspoň se česká produkce odklání od telenovelového schématu a povoluje aspoň menší odklon. Rozhodně seriálu ubližuje spousta věcí, ale má i světlé stránky, mezi něž patří charismatičtí herci, kteří se příjemně snaží (kromě titulní postavy Heleny, která mi v první sérii často vyloženě vadila). Suma sumárum 3 hvězdy, jsem rád, že aspoň náznak kreativity se v našem televizním rybníčku objevuje. Velké plus mají Kristýna Belzová, Leoš Noha a z první serie Jan Maršál. ()

Mallinali 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to mnohem horší. Ale jestli to má nahradit Comeback tak to teda potěš koště - i když, dám tomu ještě čas. Záporů v okolních komentářích plujou hejna, takže já jenom vyzdvihnu jeden klad, za kterej v době stárnutí a vymírání našich zemí považuju určitou propagaci rodiny se třemi dětmi. Zatim dvě hvězdy. ()

Aeres odpad!

všechny recenze uživatele

Symbol úpadku české kinematografie vrací úder v podobě seriálu pro konzumenty, kterým dávkování sedativ v podobě Ulice, či Ordinace přestává stačit. Je třeba zvýšit dávky. Instantní smích přidaný za každou větou je zřejmě spouštěcí mechanicmus pro zpitomělé diváky, kteří tápou v mrákotách mezi epileptickým záchvatem a stavem úzkosti, aby se začali smát... Tvůrci totiž při své nekonečné dobrotě nezapomenuli na fakt, že úsměv potlačuje dávicí reflex... PS: prodejte Novu Židům, ti alespoň umí obchodovat. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Leoš Noha má podle svých slov se svou seriálovou postavou společnou lásku k pivu a „gaučink“. (Olík)
  • „Sitcom je mi herecky velmi blízký. Při natáčení se navíc sešel skvělý tým, složený převážně ze známých a kamarádů. Role Heleny, tedy matky, která má tři děti, byla pro mě zcela novou polohou,“ řekla Sandra Pogodová, která ztvárnila roli Heleny. [Zdroj: topvip.cz] (SONY_)
  • Ve 24. epizodě pouští Marek (Filip Antonio) televizi, ve které hraje úvodní znělka k sitcomu Přátelé (od r. 1994). (fiLLthe3DD)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama