Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (320)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Lehce romantická příručka pro život, která vás zbaví cynismu a přitom ve vás nezanechá pocit, že to bylo příliš cukrkandlové. Po shlédnutí si přeju, abych také pocházela z rodiny spisovatelů a aby mě táta nutil psát si deník. A prožívat život naplno. Lily Collins sedla role cyničky natolik, že bych klidně brala celý film o ní. Její motta, filosofické monology před sexem a cynismus je na Stuck in love bezpochyby tím nejlepším. Ale přestože se film zapíše do mojí TOP 10, jedna výtka by tu přece byla - u tohoto filmu čekáte poněkud silnější konec, než jen nevhodný happy end. Škoda. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ľahučká, vzťahová romantická drámička s výsledným pozitívnym dojmom. Ono celkovo netreba nad filmom veľa premýšľať, stačí ho nechať voľne plynúť a relaxovať, príjemný pocit sa už dostaví. Pri niektorých scénkach sa však nemôžem ubrániť dojmu istej prvoplánovosti a typických, amerických konzumných prvkov. Najlepšie je to vidno pri konci, kde približne posledná polhodinka je už iba lacná citová vydieračka. Za herecké osadenstvo, dobrú hudbu a výsledný pozitívny dojem však pridávam hviezdu navrch. 70/100 ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Po Perks of being wallflower další zásah do černého.Formálně nemusí být Stuck in love bez chybičky,ale takhle ve své podstatě pozitivní a příjemný film,který si na nic nehraje mi dokonale sednul.Další překvapení s nečekaným společným jmenovatelem v podobě Logana Lermana.Kdo by to byl do Percyho Jacksona řekl...85% ()

ambron 

všechny recenze uživatele

Hviezdičku naviac dávam za skvelé obsadenie, vďaka ktorému som si znovu vychutnal prekrásnu Jennifer Connelly, aj keď ma najviac bavil vzťah Lily Collins a Logana Lermana. Keď to sčítam dokopy, Stuck in Love postráda síce originálny príbeh, ale je to príjemná pohodovka na upršaný deň, ktorú dopozeráte s úsmevom na tvári. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Tři romantické příběhy rozvedených táty a mámy a jejich dvou ratolestí v jednom, zajímavě napsané i zrežírované, velice sympaticky obsazené i zahrané, doprovázené většinou dobře vybranými skladbami, se spoustou citací, bohužel i trochou přesládlého kýče a mouder, kterých směrem ke konci přibývá a hlasem samotného Mistra pera Stephena Kinga jako třešničkou na dortu. Myslím, že kdyby mi takhle neočekávaně zavolal, choval bych se podobně jako Rusty. "Ty nejdůležitější věci se říkají nejhůř." ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Na začiatku filmu Erica (Jennifer Connelly) číta román "Modré noci" od Joan Didion, ktorý je o smrti Didionovej dcéry. Strata dcéry má byť v tejto súvislosti paralelou s postavou Ericy a jej vzťahu so Sam (Lily Collins) (Arsenal83)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama