Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh dvou bratrů, které rozdělila jedna žena. Špičkový neurochirurg utápějící se v bludném kruhu operací, alkoholu a milostných avantýr a jeho horkokrevný bratr, který se vrátil z české mise v Afghánistánu, vychovává dvě dcery, ale prohrává svůj boj s dluhy a návratem k normálnímu životu. A všechno to řídí jejich matka. Jejich osudy se prolínají s dalšími postavami kolegů, spolubojovníků, kamarádů, všichni však mají něco společného. Každý se totiž někdy zachová jako všivák... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (330)

rt12 

všechny recenze uživatele

Ten film byl stejný, jako když pejsek s kočičkou vařili dort. Oba jsou prima postavičky, ale dort se s prominutím nedal žrát. Tady jsou prima herci, slušné jednotlivé scény , ale jakoby byly slepeny z jiných filmů. Pánům Kašparovskému a Dvořákovi se podařilo uvařit chaotický mišmaš, nad kterým budete rozladěně kroutit hlavou. ()

Riley 

všechny recenze uživatele

Děsila jsem se, co to bude za blbost, poté, co jsem viděla hodnocení, ale musím říct, že mě film mile překvapil. Na český film velice originální, čímž mě české filmy tento rok jen těší. Ač samozřejmě množství ,,hrůz,, bylo lehce absurdní, tak to celkově vnímám jako citlivý příběh. Navíc miluju skládačky a nenudila jsem se. 70% ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

První půlhodina naprostá mizérie, kdy mi fakt nechybělo mnoho zasypat hodnocení odpadem. Pak to ale začalo být tak blbě blbé, že mě to vlastně najednou připadalo docela zábavné sledovat. Herci slušní, jen tomu Vetchýmu neumim nějak uvěřit svaly a kuráž drsňáka, vždyť on je to od pohledu takovej miloučkej cipísek, co by mouše křídlo neulomil. Zato Langmajer s Tatiánkou perlily a možná i díky nim jsem tu úvodní půlhodinovku překonala. A že Mádl konečně hraje sám sebe, to bylo potěšující, ačkoli mě sral úplně stejně jako ve všech předchozích filmech. Americké finále uhodilo hřebíček a já už se fakt tlemila do polštáře, říkajíce si: "Verunko, to musíš vidět znovu." Kvalitní kosočtvercina. 50% ()

filmharmony odpad!

všechny recenze uživatele

...škoda slov... srovnatelné s totální vypatlaninou Na vlastní nebezpečí... vlastně, když tak o tom přemýšlím, Langamajer začal s Proč? a stále nám naše stálice neodpověděla... proč se teď ptám já, je vlastně záhada... protože tady je možné jen zalézt do kouta a tiše skučet... proč já hlupák jsem radši nedělala něco užitečného... protože tohle není jen zmařený čas, z tohohle ti pitomci žijí... doufám, že je takovéto propracované postavy chodí strašit... ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Hvězdné obsazení, ale výsledek člověka zarmoutí. Na začátku filmu jsem byl rozčarován a rozhozen několika dějovými linkami hlavních protagonistů. Časté flashbacky mi na celistvosti taky moc nepřidávali. Prvních 30 minut hrozná nuda a chtěl jsem to vypnout, vydržel jsem a ke konci film dostal i nějaký děj a trošku na atraktivitě. Bohužel neznámý režisér se na tomto velmi silně podepsal a zmastil tento film co to šlo. Podprůměr. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Natáčení začalo 5. června 2012 a mezi prvními interiéry bylo Divadlo Komedie. Dále natáčení probíhalo na několika místech v Praze a také v Havlíčkově Brodě. (hippyman)
  • Ricky (Ondřej Vetchý) nemá na žádném záběru na uniformě hodnostní označení. Důvodem je fakt, že se natáčelo mezi skutečnými (nejen českými) vojáky a mohl by být mylně považován za vojáka, což je nepřípustné. (Pyron)
  • Film měl pozdrženou premiéru díky nedokončené hudbě. Teprve po jejím dokončení byl vybrán termín premiéra. Uvedení nabralo zpoždění tři měsíce. (Terva)

Reklama

Reklama