Epizody(10)

OG_Swifty

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ctvrta rada v premierove produkci Netflixu, coz se projevi uz v prvnich nekolika malo minutach opakovanymi zabery na Serifa Longmira za zvuku nejakyho oddechovyho songu… Serial a postavy jsou oproti predchozim trem radam castecne pozmeneny a je otazkou, zda to byl umysl nebo dilo novy produkce. Ale poporade… serial (bohuzel) opustila moje oblibena postava, coz bylo naznaceno v zaveru treti rady. Serif Longmire v prvnich radach pusobil jako skvely detektiv, v tehle rade behem svych vysetrovani zacal poprve chybovat. Nova postava paranoidniho dobraka me zatim neoslovila, ackoliv herec neni uplna guma. Naopak nova postava Deputy Eamonn + herec gumy. Postava Henryho me od zacatku serialu nebavila, ale nevadila mi.. jeho dramaticka promena v Punishera Hectora me ale srala a zaverecna epizoda mi prisla nejhorsi ze vsech 4 dosavadnich rad. Longmire zjistil, ze Henry zabiji lidi a presto ho necha bejt a dal bojuje proti delnikum, ktery jsou sice hajzlove, ale ve finale meli pravdu… Alespon me v zaveru mile prekvapil racionalni Mathias a Nighthorse tim, ze to vypada, ze pujde proti tlustymu protivnymu indianovi s kamosem v divnejch botach. A jinak doktorka a Waltovo tokani divny… PS: Cela ta dramaticka kauza o pomste za nepotrestany znasilneni byla od zacatku zalozena na picovine - Absaroka County a Tribal Police nemeli pravomoce, ale Cady presvedcila federaly, aby se tim zabyvali, akorat to cely posrala indianka tim, ze nemluvila, a jeji matka uplatkem. Proc si tedy stezovali na to, ze to nikdo nepotrestal, kdyz vysetrovani odmitli uz na pocatku kauzy… demence. Hodnoceni zhruba 3 a pul hvezdy, zaokrouhleno nahoru. ()

Tony.cs

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle série je trochu podvod. Mě se na seriálu doteď nejvíc líbilo, že každý díl nám dá vlastní případ. Moc se mi nelíbí, že se od toho upustilo. Netflix to docela posral. ()