Reklama

Reklama

VOD (1)

V napínavém thrilleru Uzavřený kruh svede bývalé milence-právníky dohromady velmi vážný teroristický útok. Komplikovaný případ prověří jejich loajalitu. Brzy se navíc ukáže, že v sázce není jen jejich kariéra, ale i život. V rušné londýnské tržnici vybuchne dodávka a rázem je na světě jeden z nejsledovanějších případů britské historie. Pachatel je dopaden a schyluje se k soudnímu přelíčení, které bude sledovat celý svět. Proti sobě stojí dva výjimeční právníci, bývalí milenci (Eric Bana a Rebecca Hallová). Případ se zamotává a vše nasvědčuje tomu, že je do něj zapojená tajná britská policie. Najednou už není v sázce jen kariéra obou právníků. Tady půjde i o jejich životy. (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (89)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Taková poctivá žánrovka ve stylu Tři dny kondora. Západní civilizace a její ideály pravdy a demokracie hájené tvrdou rukou tajných služeb. A do toho nemá žádnej právník co strkat nos. Dobře natočené a zahrné, místy napínavé, nepříliš nápadité a trochu schematické. Už to tady bylo, ale vůbec to nevadí. Jen bych klidně přivítal film o tom, jak je dobře, že účel světí prostředky, protože to je to, co Západ opravdu drží pohromadě. Pragmatismus. 70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JDE O NEJVĚTŠÍ A NEJOSTŘEJI SLEDOVANÝ PŘÍPAD V BRITSKÉ HISTORII…“ /// Když mrdne v palici poblázněnejm Pačuáncům, dá se čekat, že někde brzo mrdne dodávka plná trhavin a Farroukh Erdogan se tak může přesvědčit o spravedlnosti a transparentnosti britskýho právního systému. Po nudným úvodu, jenž ovšem slouží k vysvětlení rozdílů mezi neveřejným a veřejným jednáním a fungování soudu při předkládání tajnejch důkazů si na svý přijdou fandové (i fanynky) konspiračních teorií. Lehce napínavý je odhalování důkazů o vině-nevině a celej ten čas příprav na soudní proces, ze kterýho nevede správná cesta, pěkně ubíhá. Chybí mi jen víc prožitků. Zdaj se mi tam takový bezkrevní a ta 4* ze mě nejde. (ani násilím Ahmede!) I když bych s ní problém neměl (jau!). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jdou po mně. Neustále! (Kdo? Všichni!). 2.) Prodávám dodávku a chce ji koupit nějakej Arab. Nebo je to Turek? 3.) Thx za titule ,,September“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

manonfire 

všechny recenze uživatele

Čím méně se dočkáme zvratů, o to je tahle konspirace lépe napsaná a až nebezpečně reálná. Je jen dobře, že jsou hrdinové ušetřeni bourneovských kousků, byť závěr měl být přece jen vyostřenější, než byl. To je spolu s ještě asi jedním dalším přehmatem (Velkému bratru prostě neutečete, když se Vám to zrovna hodí) jediná výtka. Na druhé straně mezi klady stojí opravdu skvělá atmosféra, chytré dialogy plné decentně zaobalených výhružek a ústřední dvojice herců sympatická tak, že byste si to s ní dali klidně do trojky(za určitých pevně stanovených pravidel.) 80% PSpoil: Takhle odvážné rýpnutí do nedotknutelných...to se nevidí.. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Tohle je myslím celkem vydařená soudní kriminálka, plná všeho nejtajnějšího, co si jen dokážete představit. Mi5 rozehrává špinavou hru, za zachování čistého štítu a přehození viny ze smrti 120 lidí, na nastrčenou oběť. V cestě stojící dvojice advokátů, hraje nejen o svůj, ale i o životy "viníka" a jeho blízkých. Napětí, rozumná dávka akce a hlavně obrovský prostor pro konspirační teorie všeho druhu. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tady nemůžete parkovat, tady pro vás není místo.............. Už jsem se skoro leknul, že film je točen tím módním trendem - rec-cam-fuuj-fake- nebo jak se to jmenuje. Ale naštěstí není. Začátek je velmi slibný, ale bohužel jen začátek. Čekal jsem něco na způsob "Úhel pohledu" z roku 2008 s Denisem Quaidem, ale zklamání. Tohle je něco jiného. Navíc má film velmi nepříjemný dotěrný hudební doprovod. Strašně mi vadil. CITÁT - No, nic, zřejmě jsem paranoidní.......... Těšil jsem se, ale je to nic moc. Soudně politický thriller tak za 55%. CITÁT - Radím vám, nechat to být.............. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama