Robert CaryKamera:
Horacio MarquínezHudba:
Andrew HollanderHrají:
Andrew McCarthy, Cameron Bancroft, Victor Argo, Josh Stamberg, Frank Senger, Eartha Kitt, Joseph Murphy, Peter Maloney, Ilana Levine, Peter Appel (více)Obsahy(1)
Billie Goldenovou fascinuje kouzlo starých časů. Obléká se jako Audrey Hepburn a Rita Hayworth. Je zpěvačkou v nočních podnicích, oslněná září sametu a jiskřivým šampaňským.
Ve skutečnosti je Billie dvaatřicetiletá servírka, která žije se svou ovdovělou matkou v newyorském Queensu. Sice opravdu zpívá, ale v ošuntělých podnicích plných důchodců, kteří usínají v polovině písně.
Navíc i tam zřejmě bude muset skončit.
Uprostřed této bídy se objeví princ, bývalý spolužák z univerzity, nyní úspěšný právník Greg Ellenbogen. Nabízí ji téměř vše po čem vždy toužila. V jejím životě se však znenadání objeví další muž. Pravý opak Grega. Arogantní a bohémský hudebník, který však může naplnit její největší posedlost, lásku k hudbě.
(oficiální text distributora)
Milý příběh. Naivní, samozřejmě s dobrým koncem, ale je to takové nenásilné, plné hezké hudby, šatů a účesů (no a? přecejen sem holka) a moc se mi líbí Andrew McCarthy... přemýšlela jsem o čtvrté hvězdičce, ale nevím. Třeba si to ještě rozmyslím... ()
Photo © Showcase Entertainment Inc.