Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (304)

LEGACY odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu jak mohli mít tvůrci tu odvahu poslat tento brak do světa, natož do kin - minimální (ohraný) děj a šíleně kreténský casting. Málokterý hňup s kamerou by dokázal vytvořit horší ''horor''. Nepřirozené, nedokoukatelné, prostě české. Snad rychle zapomenu na to, co se dnes v Česku točí za shity. Na narozky jsem si nemohl vybrat líp. Hodnotím 5% ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Neskutečně vyšponovanej souboj bratrů Kučerových o to, který z nich víc zchromí jejich společné dílo vlastní tvůrčí potencí. U mě vyhrál Honzík, jenž neohroženě vystoupil z "šedavého" stínu úspěchu jeho staršího sourozence, a to proto, že prznil diváka i před kamerou. Zatímco ostatní hráli velmi špatně, on byl zcela mimo. K příběhu snad jen SPOILER, že v čepel smrti se tentokrát vybrousil Majzlík, zasekávající své ostří do všemožných dalších mladých neherců, s jednou výjimkou, tvořenou nehercem starým. Sám předvedl výkon odpovídající úrovni celého projektu, což pevně doufám, byl záměr. Dramaturgické a dějové úděsnosti nemá cenu komentovat. Pochválit lze(vzhledem k celkové kvalitě filmu) snad jen kameru, "hudbu" a Irenu Máchovou, což jí však v pekle bude po zásluze přičteno v zápor. 20% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Voľný remake VRESKOTU Made In Cz. Niekoľko pramálo záberov je pomerne sugestívne natočených ( paradoxne sa to netýka sekvencií vrážd ), pričom ten zvyšok chce akosi vyzerať realisticky a väčšinou používa osvetlenie budov, pričom asi chce docieliť akúsi autencititu. Autencititu sa zrejme snažili dosiahnuť aj (ne)herci, ktorý sú tou najhoršou položkou tohto slasheru. Pokiaľ sa niekto v strižni pozeral na výsledný snímok a nevadili mu určité nezrovnalosti, čo sa týka zvuku, strihu, záberu alebo hereckého výkonu a nechá to na divákoch, umelcom sa nazývať nemôže. ()

rogerkint 

všechny recenze uživatele

Edwoodovský přístup k detailům, šťavnaté neherectví Mira Šmajdy, postavy, objevující se v uzamčených objektech zřejmě zásluhou Rumburakova zvonečku, logo stavební společnosti na dveřích policejní služebny, české maloměsto, v němž je střední škola vybavena bazénem, koncertním sálem, posilovnou a saunou, a další a další detaily, které dělají z Kučerova opusu jeden z nejsilnějších filmových zážitků roku. Turkish Star Wars a Lady Terminator málem pokořeny :) ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Film, kde vidíte, jak někdo bodá Ivetu Bartošovou těsně před tím, než ji to v jejím pijáckém bezvědomí udělal pan Macura kdesi na italské riviéře. Ivetka, ač již je znát, že se sotva drží na nohou, jelikož alkoholická demence si vybírá svou daň, utíká před zabijákem za skutečně grandiózního oskarového ječení, ale neuteče. A člověk si říká, "škoda, že to je jen film". A taky za dalších pět minut říká, "škoda, že film". Pak si řekne, "škoda, že koukám," a proskočí oknem na dlažbu, aby se ušetřil bolesti, které mu koukání způsobilo. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoliv scéna ve škole probíhá několik minut, na hodinách je stále stejný čas 03:57. (M.B)
  • Miro Šmajda se v celém filmu neobjevuje po boku žádných jiných herců než Petra Machaly - pouze v jediné scéně (jediná scéna Petra Machaly) a muže v zelené pláštěnce. (CROWee)

Reklama

Reklama