Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (304)

klerik 

všechny recenze uživatele

Občas hlúpe, občas zbytočne umierené, častejšie blbo zahrané a nasnímané, ale inak v pohode. Tvorcovia sa držia klasickej vreskoťáckej schémy až príliš, vďaka čomu to má síce hlavu a pätu, ale slasheru chýba nejaký zaujímavejší moment. Len cez takéto fimy sa dostaneme k točeniu dobrých žánroviek, takže držím palce. Veď mordy mali celkom spád. Slovenský ATTONITAS je solídnejší pokus... ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Znepokojivá atmosféra ako z najlepších hororov, podkreslená veľmi nápaditým hudobným podmazom (a lá"Casio tutorial":). Neuveriteľná dynamika deja, ktorá vrcholí polhodinovým nervydrásajúcim školským peklom. Vrah v štýlovom zelenom pršiplášti si berie to najlepšie z Mike Mayersa (zásadne nezrýchli a je všade!), pričom skutočne naháňa hrôzu a des. Horor, kde všetko logicky do seba exaktne zapadá, vďaka scenáru, s ktorým si dal autor určite veľa práce a stál ho mnoho prebdených nocí. A to najlepšie na záver: herecké výkony par excellance! "Skoro-vrcholom" je postava policajného pomocníka (ten týpek má talent!), cez Pani Herečku Bartošovú až ku výstupu, ktorý vo mne navždy zanechal hlbokú a priam nezmazateľnú stopu - to, čo predvádza na tak malej ploche Miro Šmajda, sa len tak nevidí, bravo!!! (Ešte teraz mi pri spomienke na neho trhá kútikmi úst)... Viac takýchto filmov!!! ()

Reklama

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Skoro nikdy jsem neviděl úplně celý film a pak dal méně než 2 hvězdy, nyní však nemůžu jinak. Tenhle snímek je výkradačkou Vřískotu, "jen" má horší produkci, kameru, herecké výkony, dabing, scénář, výpravu a režii. Jediné, co má nějakou úroveň, jsou zvuky a hudba (ačkoli se motivy stále opakují). Scénář bych napsal lepší, a to během polední pauzy na oběd. A ti "herci"? Nejspíše vybrali pár náhodných kolemjdoucích, protože mimo pár známějších jmen (Mejzlík, Morávková) tu všichni hrají tak tragicky, že to není možné. Mimo pár lekaček horor naprosto o ničem, s naprosto debilní (nemůžu říci slušněji) zápletkou a konečnou pointou. A těch nelogičností a chyb!!! Být to určeno jako komedie, hodnotím mnohem výše, protože jsem se v kině nasmál jako při málokterém filmu poslední doby, a nebyl jsem sám . Takže dát odpad, to by bylo moc tvrdé, jedna hvězda je zasloužená. ()

The Viper odpad!

všechny recenze uživatele

Nechal jsem si to trochu projít hlavou a na po druhé tedy dokoukal abych mohl konečně hodnotit. Nevím vlastně co jsem čekal, že bych to snad mohl vyhoupnout na jednu hvězdičku ? To bych po té musel přehodnotit všechny filmy, serály a pořady kterým jsem dal odpad na hvězdičky dvě. Tato česká napodobenina Vřískota...ubohá napodobenina a všichni co se na ní podíleli si zaslouží plivanec do obličeje. Vysílá Horror TV. ()

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale ve chvíli kdy tvůrci chtěli za film v kině stejné peníze jako za normální kinofilm, posunuli se tím mezi profesionály a jejich "veledílo" si nezaslouží žádné slitování. Totálně debilní napodobenina amerických vzorů, která ovšem nabízí jen legrační kupení ohraných klišé. Vraždy jsou naprosto ubohé a na jedno brdo, žádná brutalita, žádný originální nápad, motivace postav nesmyslná, postsynchrony strašné, postavy často zbytečné (Miro Šmajda - kurva proč tam je?), logika naprosto dementní (opravdu se dá jen tak přijít na policejní stanici?, opravdu se dá zjistit kdo volá za 10 vteřin?) a dějové linky nedořešené (kdo je tu tedy stalker a kdo schizofrenik?). A to už vůbec nemluvím o tom, že nejenom že má zabiják naprosto nesmyslně rybářský obleček, ale i legračně chodí a na konci je jasně poznat, že týpek co dubloval vraha a herec, který se na konci v kostýmu odmaskuje jako vrah, mají naprosto jinou výšku i postavu. A tak by se dalo pokračovat. Proč si Kučerové nenechali poradit od nějakého profi scenáristy, je mi záhadou. Říká se že: Poprvé je to náhoda, podruhé blbost a potřetí úmysl. Zatím má diváky Kučera za blbce. Až natočí třetí film, bude jasné, že divákům usiluje o život. PS: Nemůžu si pomoct, ale celou dobu mi Miro Šmajda připomínal Billyho Draga. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoliv scéna ve škole probíhá několik minut, na hodinách je stále stejný čas 03:57. (M.B)
  • Miro Šmajda se v celém filmu neobjevuje po boku žádných jiných herců než Petra Machaly - pouze v jediné scéně (jediná scéna Petra Machaly) a muže v zelené pláštěnce. (CROWee)
  • Ve scéně, kdy vrah bodá studentku do zad, teče jí krev z přední části těla. (M.B)

Reklama

Reklama