Tvůrci:
Kevin WilliamsonHudba:
John FrizzellHrají:
Kevin Bacon, Shawn Ashmore, Valorie Curry, Sam Underwood, Jessica Stroup, Tiffany Boone, Connie Nielsen, James Purefoy, Natalie Zea, James McDaniel (více)Epizody(15)
Zmrtvýchvstání (S02E01)
Zrada (S02E12)
Sklizeň (S02E13)
Ticho (S02E14)
Odpusť (S02E15)
Myslel si, že je po všem, ale mýlil se. Už je to rok od událostí z haveportské tragédie, když jednoho večera vtrhnou do metra dva muži v masce Joa Carrolla. FBI ihned začne pátrat a do případu se znovu zapojí Ryan Hardy a Mike Weston, kteří se již se stoupenci setkali. Na scéně se objevuje Max Hardyová - neteř Ryana, která je do případu zapálená jako Ryan. Zjistíme, kdo znovu vzkřísil odkaz Carrolla, a začne masakr, ze kterého se stane osobní pomsta. (Varan)
(více)Recenze (3)
Druhá řada je naprostý nářez, plný nečekaných zvratů.V první řadě jsem zkoukl třeba 2, 3 díly za večer, tady jsem po každém dílu psychicky tak na dně, že už to nejde,James Purefoy po marku Antoniovi v seriálu Řím pokročil z neznámého herce do mého TOPu.Fakt borec. ()
První série měla velmi slibný rozjezd, ale zhruba v polovině vše opadlo a měl jsem problém sérii vůbec dokončit. Druhá série je opak a rozjezd není až tak působivý, ale postupně se Stoupenci zla rozjíždějí do tempa, které vám nedá vydechnout. Napětí nechybí, zvraty, akce a vše co si může divák přát právě tato série má. Radostí tleskám a s chutí do třetí řady. ()
Druha sektořada me bavila uz mene nez prvni, ale porad me paradne udrzovala v napeti a chuti na dalsi a dalsi dily... 71% ()
Photo © Fox Network