Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (515)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Kdykoli se řekne Louis de Funés je vždy zaručena skvělá zábava. A četník ze St. Tropez jen toto pravidlo potvrzuje. A pokud ho dabuje pan Filipovský je to teprve to pravé. Přijde mi jako velká škoda, že zemřel dříve než nadaboval všechny filmy L. de Funése. Třeba taková Zelňačka už má dabing jiného pána, bohužel si nepamatuju jak se jmenuje) a prostě to ení ono. I když je to jinak skvělý film. Ovšem četník a všechny jeho díly jsou plné žertu a pobavení snad pro všechny a první díl je rozhodně nejlepší. Kdyby šlo, objevilo by se tu i 7 hvězdiček :) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

BÝT ČETNÍKOVA DCERA JE TEDY HANBA. TO JE VRCHOL VŠEHO. LIDI NÁM ZKRÁTKA UBLIŽUJÍ. NENÁVIDÍ VÁLKU, ALE OSLAVUJÍ VOJÁKY. A NÁM, ČETNÍKŮM, KTEŘÍ TEN MÍR VLASTNĚ OCHRAŇUJEME, NÁM SE POSMÍVAJÍ. DOVOL, ABYCH TI TO ŘEKL, DĚVČE, ŽE JE TO DO OČÍ BIJÍCÍ NESPRAVEDLNOST. Pozor! Tomuto přespříliš svědomitému strážmistrovi je smát se potřeba! ()

Reklama

MarekT 

všechny recenze uživatele

Komediální klasika, na které si jeden z korunních princů humoru Louis de Funés udělal jméno. Pobavit opravdu dokáže i na x-té shlédnutí, hlavně v mém případě. Je pravda, že díky této roli jsou některé oblíbenější (Duchemin) v pozadí, přesto se však nedá upřít, že Četník patřil vždy k tomu lepšímu od Funése, který měl štěstí i na sekundanty, např. Michel Galabru či Jean Lefebvre. Navíc je povinnost zmínit skvělý český dabing ze staré školy, jenž nás vždy provázel francouzskými filmy. 100% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií s Louis de Funésem. Bohužel více než trošku mi zde překážely všechny scénky s Funésovou dcérkou a její partou. Byly více než nudné a dostávaly velmi mnoho prostoru. Samozřejmě když zrovna úřadoval de Funés, tak to byla paráda. Obrovskou pochvalu si rovněž zaslouží František Filipovský za naprosto kultovní dabing. Bohužel už byl film v televizi tak často, že se již dávno stal okoukaným, takže když si ho po delší době zopakujete, tak už nemá takové kouzlo jako poprvé. 3* ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, u níž se nelze nesmát nahlas. Nové zhlédnutí po letech mě potěšilo, ten film v podstatě nestárne a i po letech sálá bezstarostnou letní atmosférou francouzské Riviéry. Prostinký příběh je zpracován divácky vděčným způsobem a Louis de Funès byl vážně skvělý komik. Jeho herecká kreace je tak bez debat hlavní devizou tohoto notoricky známého snímku, který dost možná znají všichni v podstatě nazpaměť, mě nevyjímaje. Osobně mě tak jen může mrzet, že se mi nikdy nepodařilo vidět tento film v původním znění - ten kult kolem Filipovského dabingu mi je protivný, dabing z duše nesnáším, šmahem bych ho zakázal a zde ho nuceně trpím. Vzato kolem a kolem, na plný počet to určitě není, ale 4 hvězdy jsou myslím zcela oprávněné. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Na jachtě „Olnico“ patřící zlodějům je zavěšena panamská vlajka. (džanik)
  • V budove legendárnej žandárskej stanice bola do roku 2013 skutočná policajná stanica. Od roku 2016 tu sídli Musée de la Gendarmerie et du Cinéma. Na prízemí je expozícia venovaná herečke Brigitte Bardot a celé poschodie patrí žandárom - sú tam uniformy, autá, motorky, plagáty, makety domácností jednotlivých členov žandárskej komunity aj symbol múzea, socha strážmajstra Cruchota (Louis de Funès) v životnej veľkosti. (krasomama)

Reklama

Reklama