Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (163)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Peter Bogdanovich konci hodne biedne, jak tak pozeram. Jeho film Papirovy Mesic z roku 1973 bol super, vtiahlo ma to hned, no ale tu zas vladne traged Owen Wilson, a zacinam ho z duse neznasat. Herec je to casto az pod/prieemrny, a vidim ho castejsie nez chcem. Dialogy su len vatovo plane plky, dokonca ani Jennifer Aniston to nemala sancu zachranit. 30 % ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tady se nám Peter Bogdanovich snažil až moc čarovat a proplétat děje, že se krapítek přepočítal. Hrůza hrůzoucí!!! S komedií toho nemá moc společného. Je škoda nevyužitého hereckého potenciálu, které pod svá křídla celý štáb dostal. Po dlouhé době mě velice zklamala Aniston, které fandím. Všechno špatně! 30% ()

Reklama

Baxt 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ problematického filmu, s kterým si nikdo absolutně nevěděl rady, a s každou další střihovou úpravou bylo víc zřejmé, že z natočeného materiálu vzejde jen utrpení. Vznikla neurčitě koncipovaná cinefilská situační screwballová komedie, jemně intelektuální a neurotická á la tvorba Woodyho Allena, zároveň trochu hrubá a třeskutá podle moderních žánrových trendů. Láska ústřední postavy ke klasickému Hollywoodu, jakási forma melancholického návratu k bezčasí, má ve filmu jediné opodstatnění – omlouvá všechny komické náhody, logické lapsy a celkovou lehkovážnou atmosféru. _____ Film je ale hlavně z formální stránky občas vyloženě odfláknutý, což je zvláštní, uvážíme-li, že i ty nejhloupější komedie posledních let si v Hollywoodu udržují jistý technický standard. Abych jen jmenoval: diletantská kamera, chaotické vedení herců po place, amatérský střih nerespektující kontinuitu, otřesná hudební dramaturgie... Vyprávění se časem stává repetetivní a konec je naprosto antiklimatický. Jestli se má Peter Bogdanovich s diváky loučit tímto způsobem, je to hodně smutné. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Rukopis starce, který už dávno ztratil krok s realitou je zde znám na sto honů. Archaická a místy až k usoužení nudná romantická sračka na kterou se nelze dívat bez hodně velkých růžových brýlí nenabízí nic převratného, zábavného ani úsměvného. Je to přesně ten styl, kterým se prezentuje woody allan. Jenže ten by to určitě natočil líp.... Myslím, že kamenem úrazu nebyla režie, scénář ani herecké výkony, ale výstřednost a charakter všech postav ve filmu.... Za mě je to za jednu hvězdu ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Ten film má pro mě ohromnou výhodu - odehrává se v prostředí divadla či prostě "natáčecího" prostředí a to samo o sobě má pro mě obrovské kouzlo :) Forma vyprávění, kdy holčina sedí a redaktorce či kdo to byl, vypráví svůj životní příběh - to se mi moc líbilo - bylo to takové oživení :) Celý ten film je takové oživení :) Skvěle obsazené, výborně zahrané, plné překvapení a zvratů :) Přecpané zajímavostmi a touhou si splnit sny a jít si za tím :) Bylo to vtipné, urážející, plné nevěry a touhy, ale zároveň se ty postavy projevovaly tak, jak se skutečně chtěly projevit :) Je tam plno vtipných momentů a neurotická postava "zaskakující" psycholožky v podobě Jennifer Aniston - to byla bomba, kterou jsem si pak pustila po skončení filmu ještě jednou :) ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Keď sa o filme uvažovalo už v polovici 90. rokov, tak hlavnú ženskú rolu mala hrať Tatum O'Neal. Neskôr sa o nej už neuvažovalo, ale Bogdanovich po vydaní filmu povedal: "Tento film je venovaný pre ňu." (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama