Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (163)

Khalesi 

všechny recenze uživatele

No áno, muži... Povedia vám ako strašne vás milujú, ako ste jediné na čom im záleží, ako bez vás nemožu prežiť ani minútu. Akoby sa vzdali všetkého len pre vašu lásku a potom stačí, že na chvíľu zídete z očí a už majú niečo, alebo niekoho kto je zaujímavejší. Všetci by vás chceli ochraňovať a zachraňovať, ale v podstate sú to oni sami, kto potrebuje zachrániť. Nepoznám žiadnu múdru ženu, ktorá v tomto verila mužom. Múdre ženy totiž vedia, že muži sú celý život ako deti. Zaujíma ich to, čo ich práve v danej chvíli upúta, zmenia svoje rozhodnutia z minúty na minútu a ak na vás nemajú náladu, tak máte proste smolu. Zaujímalo by ma, akoby sa im páčilo, keby im ženy oplácali rovnakou mincou. Vlastne pár takých žien poznám a teraz ma napadá, že sú skutočne šťastné. Možno by som mala nasledovať ich príklad:) ()

neo250 

všechny recenze uživatele

Príjemná večerná oddychovka zo zaujímavou zápletkou, ktorá sa mi naozaj zapáčila. Kde si ženatý režisér hľadá prostitútky aby si s nimi užil,neskoršie im pomohol a otvoril im oči. No tie neskôr náhodne stretne a hľadá možnosti aby to nezistila manželka. Následne náhodné stretnutie všetkých vyčaruje slušnú zápletku s predvídateľným koncom. Škoda pomalého úvodu kde som sa patrične miestami nudil. No viac ma sklamalo príliš málo scén od J. Aniston. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tohle je povedená komedie. Trošku mi to připomínalo styl Woodyho Allena, ta hudba i ten propletený příběh. Ale ta propletenost se mi na tom velice líbila, bylo zajímavé sledovat, jak se tvůrcům jedné divadelní hry dokázali zamotat vztahy. Hlavně to bylo dost vtipné. I díky Owenovi Wilsonovi a Jennifer Aniston, kteří prostě komedie umí. Líbil se mi i Rhys Ifans a také Imogen Poots, která se mi v jiných filmech zatím nelíbila, ale tady byla fakt dobrá. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tady se nám Peter Bogdanovich snažil až moc čarovat a proplétat děje, že se krapítek přepočítal. Hrůza hrůzoucí!!! S komedií toho nemá moc společného. Je škoda nevyužitého hereckého potenciálu, které pod svá křídla celý štáb dostal. Po dlouhé době mě velice zklamala Aniston, které fandím. Všechno špatně! 30% ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Fanky bláznivá romanťárna mísící hotelové prostředí s divadelním. Zběsilá vztahová konverzačka, jenž nesundá nohu z plynu, které nechybí nadhled (jest pouze chybou divákovou, že sám jej postrádá). Mezírky ve scénáři jsou, i tak je to ale skvěle upleteno, obsazeno a zahráno, plus s perfektní tečkou na závěr jako bonbónkem. Imogen je po celou dobu úchvatná a spolu s Holly a Vivian představuje další báječnou prostitutku, přičemž lepší citát asi zvolit nemohla. "Věřím v růžovou. Věřím, že smích je nejlepší spalovač kalorií. Věřím v líbání, v hodně líbání. Věřím, že je možné zůstat silnou, i když se vše ostatní kazí. Věřím, že šťastné dívky, jsou ty nejkrásnjší dívky. Věřím, že zítřek je novým začátkem a věřím v zázraky." ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Film sa pôvodne volal "Squirrels to the Nuts", fráza, ktorá znamená v podstate: robte to, čo vás robí šťastnými. Táto replika je často vo filme používaná a prebratá je z filmu Cluny Brownová z roku 1946. Bogdanovich zmenil názov po tom, čo väčšina ľudí pôvodný titul považovala za film pre deti. (Arsenal83)
  • Peter Bogdanovich sa pri písaní scenára inšpiroval reálnymi zážitkami, keď natáčal v Singapure film Svatý Jack v roku 1978. Vtedy mal možnosť sa zoznámiť s mnohými prostitútkami, s ktorými viedol rozhovory a ponúkal im filmové roly, ktoré by im vyniesli viac než by si zarobili vo svojej brandži. (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama