Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (254)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu romanitckej příběh se sympatickou dvojicí, na druhou stranu že by thriller? No, byl by to thriller, kdyby to nebylo tak extra very předvídatelny. Takhle jsem cítil nějakej thrill leda tak když jsem u toho usínal (podařilo se mi to 3x, než jsem to dokoukal). Rozhodně ta rovina romantická je tady lepší... a to je co říct. Ale jinak žádná velká sláva. V mysli mi zůstane hlavně Julianne Hough a Josh Duhamel jakožto sympaťáci, ale za rok nebudu vědět, o čem to pořádně bylo... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jeden z tych lepsich filmov rezisera Hallstroma, medzi tie plansie sa pocita Skandal 2006 a Hypnotizer. Josh Duhamel je vcelku sympatak, ma aj fajnu samicu Julianne Hough. No a velka hetero laska sa moze zacat - aby bolo jasne, zbuznelu homoromantiku treba strielat a sex a manzelstvo u mna musi byt len hetero. Plus sympaticky bol aj fakt, ze zenska musela riesit, ci si zvoli lasku alebo ju dozenu problemy z jej minulosti. Dialogy su normalne, na urovni par exterierov potesilo a film na seba zarobil, to je tiez plus : 75 % ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Klasický Hallström. Bohužel spousta diváků tento film neprávem odsoudila do průměrných vod romantických filmů už u prvního traileru a v komentářích pak argumentují předvídatelností, nudou či cukrkandlem. Naopak. Hallström naštěstí stále ctí tradici poctivého filmařského řemesla, skvělého castingu a poutavých námětů, takže i v Safe Haven odměnuje věrné diváky melancholickou atmosférou jižanského maloměsta, příběhem dvou lidí zkoušených těžkým osudem a tentokrát přidal i prvky thrilleru. Ano, i nějaké chybičky by se jistě našly, ale proč je hledat? Promise me something Katie, you'll take a lot of pictures and only regret the ones that you didn't take. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Opravdu krásné, ale na konci vážně extrémně smutné i když trochu milé. Příběh je zpracován opravdu dobře a na to, že je zde převažuje romantika, tak nechybí ani akce a nějaká ta zápletka. Josh Duhamel je jako vždy ozdoba, ale i tentokrát velmi dobrý herec. Zbytek aktérů výborně vyplňuje celý děj a skvěle do něj zapadají. Opravdu skvělá podívaná, která chytne za srdce. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $71,349,120Tržby Celosvetovo $97,594,140Tržby za predaj Blu-ray v USA $9,384,440 //počet predaných kusov 379,867 Tržby za predaj DVD v USA $19,636,649 //počet predaných kusov 1,020,717║ miestami schématicky otrepané ale zachraňujú to celkom sympatický herci, plus záhadný príbeh a malými prekvapeniami /60%/ ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Kniha popisuje Kevinovo (David Lyons) násilnícke správanie oveľa detailnejšie. Postava Katie (Julianne Hough) je popísaná viac do hĺbky a je oveľa menej dôverčivá. Alex (Josh Duhamel) je bývalý vojenský policajt, ktorý rozpoznal, že Katie bola zneužívaná, a pomáha jej s tým. (Arsenal83)
  • Alexův (Josh Duhamel) obchod se musel pro účely natáčení kompletně postavit. Velké překvapení čekalo produkci, když kopli do země a narazili na základy stejného obchůdku, který tu stál již před 150 lety. (jenik71)
  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)

Reklama

Reklama