Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (254)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Pro toho, kdo už má něco nakoukáno, nebude tento snímek žádným překvapením, ovšem já hodnotím kladně z několika důvodů.. Josh Duhamel na mě působí ohromně sympaticky, Julianne Houghová se mi líbila, záporák byl správně odporný, atmosféra jakéhosi zapadlého městečka byla příjemná, hudební podmaz vyhovující a někdy je fajn si u filmu jen tak oddechnout.. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Opravdu krásné, ale na konci vážně extrémně smutné i když trochu milé. Příběh je zpracován opravdu dobře a na to, že je zde převažuje romantika, tak nechybí ani akce a nějaká ta zápletka. Josh Duhamel je jako vždy ozdoba, ale i tentokrát velmi dobrý herec. Zbytek aktérů výborně vyplňuje celý děj a skvěle do něj zapadají. Opravdu skvělá podívaná, která chytne za srdce. ()

Reklama

berusche 

všechny recenze uživatele

Já se sice nerada opakuju, ale jak vidno, jsem další z řady, která vytáhne Noci s nepřítelem. Přesně tak, stejný námět, podobná tendence, jen ten romantický příběh hodný mistra jen z Jů-e-sej si tam scénáristi nacpali navíc. Pokud bych tedy přešla otravný fakt, jak moc je to původnímu námětu podobné, a strávila kýčovité scény, kterých je to plné, přejdu rovnou k věci. Ty herecké výkony jsou otřesné, vážně. A u hlavní hrdinky skoro až nesnesitelně. Nejlíp hraje ten alkáč, ten má taky jedinej průhlednou roli, která za to stojí. Zbytek Oscara určitě nedostane (on asi taky ne, ale lepší než nic). ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nemastný neslaný Hallström v pomalu odsýpající slaďárne, která jede podle všech zajetých klišé, jaká jen může červená knihovna nabídnout. Ujíždím na Rock of Ages, takže jsem si další hlavní roli Julianne Hough nemohla nechat ujít a je fakt, že ona a ještě druhá kráska Cobie Smulders jsou tím jediným důvodem, proč jsem se nehnula od monitoru. 50% ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

To, co jsem prožívala během celého filmu se slovy ani nedá popsat. Strhlo mě to od první vteřiny. Hlavní hrdinka má vážně něco do sebe. A samozřejmě Josh je charismatický jako vždycky. Mezi oběma to dokonale jiskřilo a tak to má být. Drama a thriller v jednom je zajímavá kombinace. Ani bych nečekala, že se to tak povede. A ještě musím vyzdvihnout tu krásnou přírodu a moc přijemnou hudbu, která k tomu krásně hodila. Jen mě teda zaráží ty procenta tady. Já dávám bez váhání 100%. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Kniha popisuje Kevinovo (David Lyons) násilnícke správanie oveľa detailnejšie. Postava Katie (Julianne Hough) je popísaná viac do hĺbky a je oveľa menej dôverčivá. Alex (Josh Duhamel) je bývalý vojenský policajt, ktorý rozpoznal, že Katie bola zneužívaná, a pomáha jej s tým. (Arsenal83)
  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno