Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Největším úspěchem skupiny Strange Fruit byl festival Wishbeach 1978. Dvacet let poté se hráč na klávesy Tony rozhodne vzkřísit zašlou slávu a doplnit značně prořídlá konta tím, že uspořádají koncert. Tony zatím pracuje jako dealer kondomů na Ibize a jeho práce chce změnu. Zbývá už jen přesvědčit zbylé členy kapely. Baskytarista Les zase zahradničí, ale rád by se vrátil do starých dobrých časů. U zpěváka Raye to také nebude problém, protože ten uvítá možnost, jak se ztratit před svojí žárlivou manželkou a Brian, který hrával v kapele na kytaru, je určitě nenechá na holičkách. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (96)

SonG 

všechny recenze uživatele

Dost oldschoolová podívaná, která neztratí svou krásu ani po 13 letech po premiéře. Díval jsem se hlavně kvůli Billovi Nighymu, který mne zase moc potěšil, a dovolím si říct že předvedl excelentní výkon, přirovnal bych ho k výkonu z Pirátů na vlnách. Z filmu úplně dýchá atmosféra 70. let, ale dovolím se tvrdit, že v dnešních moderních dnech působí dosti omšele. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Dvakrát nevstoupíš do téže řeky, ale kdysi slavná kapela, se nechá zblbnout, že to lze. A tak během svého reanimačního turné dostávají více či méně na čumák, tu od publika, tu od producenta, berňáku nebo je zradí tělesná schránka, která už horko těžko jede podle hesla "sex, drogy, rock'n'roll". I když je Still Crazy komedie o mužích a jejich krizích, já jako žena jsem se v ní mockrát našla a hodně se při těch "nálezech" zasmála i dojala. Rayi, klidně tím dortem flákni o zeď i příští rok, 50+ je jen číslo na kalendáři. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Příjemný a lehce vtipný film, i když ten rock, který hráli, mohl být tvrdší. Bill Nighy jako troska s nízkým sebevědomím a trapně zoufalými manýrami na jevišti, ale ve chvíli prvního zdařilého koncertu to prostě rozjede jako pravý rocker a úplně chápu, proč je mu ta jeho švédská stíhačka tak oddaná. /14. 3. 13./ ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že sem mírně zklamaný. Čekal sem že to bude trošku víc crazy. Čekal sem šílenou jízdu postarších rockerů, ale dostal sem příběh o sebepoznávání, sebereflexy a toleranci vůči kamarádům. Vcelku se jedná o příjemný film, kterému se dá nějaké to zaškobrtnutí v rytmu odpustit. Velkým plusem je hlavně obsazení. To je doslova dokonalé. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Film se odehrává v pro mě velmi atraktivním prostředí rockových koncertů, pitek, drogových mejdanů a nonstop kocovin! Všechno v komediálním duchu, podpořené opravdu dobrou kytarovou muzikou. Ale co mi asi opravdu na dlouho utkví v paměti je !!!GENIÁLNÍ!!! Bill Nighy ve scénách na pódiu! To co dokázal z něj dělá snad toho nejcharismatičtějšího rockového zpěváka všetkých čias!...update 2016: ujde, z Bill Nighyho už nejsem tady odvarenej. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Film získal roku 1998 cenu Fennecus Award v kategorii "Nejlepší píseň" za píseň "The Flame Still Burns" (Plamen stále hoří). (Lynette)
  • Věkový rozdíl mezi Rachael Stirling a Frances Barber je pouhých osm let. Ve filmu hrály matku s dcerou. (Janko666)
  • Soundtrack k tomuto filmu byl nominovaný na Zlatý globus. (Lynette)

Reklama

Reklama