Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

Attta

všechny recenze uživatele

Sám bych se asi na to ani nezačal dívat, ale jednou jsem si tak lehl do postele za přítelkyní, která tohle zrovna sledovala a musím přiznat, že jsme to spolu zkoukli až do konce! Zpočátku jsem rozhazoval rukama nad hlavou jak může nějaký pořad moderovat dvoumetrová modelka, ale musím uznat že po posledním dílu na mě udělala dojem! Soutěžící zajímaví a porota vcelku sympatická, ale to příšerně nepovedené napodobování Ramsayho původního masterchefa bylo příšerné. Je to slabý čaj. ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno špatně. Gradace klání nikde, test-skill nikde, zajímavost soutěžících a s nimi divácké emoce nikde, a hlavně a především, arogantní trojice porotců stylizující se do rolí polobohů, kterým někdo zapomněl vysvětlit, že nekompromisní ostrovní ranař je jen jeden, a že nucená česká kopie, která inovaci vede směrem k voyeurské reality show, než-li kuchařské show, to prostě zabije tím nejhorším možným způsobem. ()

Reklama

slatkac odpad!

všechny recenze uživatele

Tři namyšlení nagelovaní postižení kokoti co si hrajou na Pohlreicha sedí za stolem a čekají, až jim nějaký amatérský kuchař donese blivajz který navařil, aby s ním pak mohli mrdnout o zem a říct mu, že se to totálně nedalo žrát, protože do svíčkové se dává solamyl. Hlavně že sami dokázalý velký hovno, ale kritizování jim jde. Jestli si mám vybrat tohle, nebo konkureční Recept na bohatství, volím kulku do hlavy. ()

Lordkolol 

všechny recenze uživatele

Po prvních dílech, tzv. sítech se na to opravdu dalo jen ztěží koukat a chápu zdejší hodnocení, na kterém se to odráží. Postupem času, a se stále se zmenšující skupinkou, šla úroveň pořadu nahoru, z porotců jako by opadlo to hloupé úvodní "předvádění se", jedntoliví soutěžící už měli svoji kvalitu a já osobně si myslím, že koncept se naplnil. Nakonec jsem byl nad míru překvapen a potěšen kolik skvělých kuchařů a kuchařek se skrývá po českých a slovenských domácnostech. Když si vzpomenu na pořad "Na nože", kde jsem si připadal jak v Jiříkově vidění, musím hodnotit kladně. 60% PS: Věřím, že případná další série už se obejde bez porodních bolestí a bude ještě lepší. ()

Tucqa 

všechny recenze uživatele

Americká a česká verze je jako nebe a dudy, o tom žádná, ale zas tak hrozné to podle mě nebylo. Byla to taková sonda do útrob Česka a Slovenska, jak se naši poperou s moderními jídly. Upřímně jsem čekala větší hrůzu a prvních pár dílů mi spíš než pořad o vaření připomínalo parodii a na komedii, ale postupně, když slabé články odpadávaly mě to i docela začalo bavit... Jednu věc ale stále nemůžu pochopit - co tam dělala ta vysoká postarší modelka vedle porotců? Mělo to nějaký hlubší význam? ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)
  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama