Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

zdenny odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi se stydím za to, že figuruji mezi lidmi, kteří tuto sračku hodnotí a navíc i komentují. Ale zase mám o jeden komentář víc... Sledovala to manželka s dcerou a já jsem se k tomu tak nějak přichomítl. Celkem jsem jim to znechutil, protože musely poslouchat mé řeči o urážce inteligence atp. Čeho jsem si za těch pár minut všiml byla soutěž týmů. Kurva na co mám vařit v tým a k čemu má být kapitán týmu? Vždyť tam má být každý sám za sebe. Přece dostanu úkol něco uvařit - od těch jednodušších do fakt super těžkých pokrmů - a postupně postupuji dál. Ale to by asi nebyla taková šou, no šou... Každopádně z toho, co jsem viděl, mohu konstatovat, že se v žádném případě nejedná o soutěž o nejlepšího kuchaře, jedná se jen a pouze o lacinou šou z jakoby kuchařského prostředí. PS: Pro ty, co se zastávají soutěžících, že je porotci urážejí a že přece soutěžící nejsou žádní profíci... No a co? Když uráželi Aničku Dajdou, Dýdžeje Turka atd. atd., tak vám to u Superstar taky nevadilo. Když už se seru do debilní soutěže, musím čekat, že ze mě debila budou dělat. A jestli se ucházím o titul Master Chef, tak taky musím vařit minimálně na úrovni hotelového kuchaře. ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno špatně. Gradace klání nikde, test-skill nikde, zajímavost soutěžících a s nimi divácké emoce nikde, a hlavně a především, arogantní trojice porotců stylizující se do rolí polobohů, kterým někdo zapomněl vysvětlit, že nekompromisní ostrovní ranař je jen jeden, a že nucená česká kopie, která inovaci vede směrem k voyeurské reality show, než-li kuchařské show, to prostě zabije tím nejhorším možným způsobem. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

O cokoli televizního nejevím absolutní zájem už nějakou dobu. "Osudným" mi bylo mé nachomýtnutí se k ženě, když se na jeden díl koukala, což vzbudilo můj zájem, a tak jsem se od poloviny více méně koukal. No ano, byla to novácká kokotina napraná reklamou a s vypatlanou moderátorkou, ale nějakým zvráceným způsobem mne to celkem bavilo... 60% ()

kapsomut odpad!

všechny recenze uživatele

První díl mi stačil. Big UP pro týpka co překonal rakovinu!!! Tomu tu výhru přeju! Jinak moderátorka úplně v *****; šéfkuchaři/rozhodčí si hrajou na něco, co nejsou (podle mě se snaží hrát na jiné známé úspěšné kuchaře - Pohlreich i Gordon Ramsay); hraní na city; kamera a vlastně celý pořad chce vyznít neuvěřitelnou kvalitou, napjatou atmosférou a světovou třídou. To že má být nejlepší pořad?! Navíc v příštím díle co jsem viděl budou soutěžit v krájení cibule, což bylo před několika lety v pořadu Na nože se Z. Pohlreichem!!! V tomhle jde jen o zasranou komerci... největši SHIT!!! 10% ()

svobik 

všechny recenze uživatele

Moc se nedivím zdejšímu hodnocení, protože kdo viděl originál, tomu při sledování české verze zaskočil asi ne jeden knedlík v krku. Místo geniálního Ramsayho a spol. vykoukne parta československých rádoby drsňáků v čele s mečící porotcovskou sebeparodií a korunu tomu všemu nasadí Peštová, která dokonale naplňuje archetyp blondýnky, jež by nikdy neměla otevírat pusu (natož před kamerou!!!)... uznávám, že pro mě to byl v době uvedení šok, a proto jsem od českého Masterchefa dal ruce pryč. Po dvou letech jsem mu dal ale druhou šanci a musím uznat, že s přibývajícími díly se z toho stala poměrně super oddechová zábava. Porota samozřejmě zdaleka nedosahuje levelu originálu (i když je s přibývajícími díly snesitelnější), soutěžícím se až moc pomáhá a všemu tomu chybí nějaké zásadnější vyhrocené situace, solidně zvládnutá (jistě, obšlehnutá) formální stránka a vcelku zručné dolování emocí z diváka to ale táhne nahoru. Spokojených a neurážejících 50%. P. S. U všudypřítomné reklamy na Billu jsem myslel, že si prostřelím hlavu. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)
  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama