Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tento pořad patří dle mého skromného názoru do kategorie zábavných a to jistojistě, protože vidíme legrační scénky rozčilujících se porotců, nebo dojetí soutěžících. Pobavil kluk v prvním díle, který pořád tvrdil a asi ještě tvrdí dnes svým známým, že jeho špagety byly opravdu domácí a přitom vypadaly úplně stejně, jako ty co kupujeme v supermarketech:) V jiném dílu vidíme akční scény s agresivní hudbou, které některé diváky mohou i vystrašit. Trochu mě připadá, že se v soutěži klade i důraz na prosazení soutěžících, kteří mají nějaký handicap, jako např. u toho kluka v brýlích. Dle mého názoru už ze soutěže měl dávno vypadnout. Jsem zvědav na další díly. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Zahraničnú verziu som nevidel a tak som bol zvedavý, čo je to zač. Videl som v nejakej relácii alebo to možno bola nejaká upútavka tých porotcov a zdali sa mi ako príjemní ľudia. Potom prišla klapka a oni sa veľmi neprirodzene hrali na tvrďasov, síce sa navzájom tak presviedčali a nabíjali energiou, ale bolo vidieť, že to hrajú, aby utvorili atmosféru. Na veľa ľudí hovorili, že sú arogantní a pritom sa tak správali len oni. Najlepšie bolo, keď sa jeden snažil zhodiť súťažiaceho, ale on neurobil vôbec zlé jedlo a druhý porotca ho podržal a následne tak urobil aj ďalší a ten porotca sa mi zdal, že sa následne cítil trápne, lebo to také aj bolo. Skoro žiadne odborné vysvetlenia, iba urážky a otrasné vyhadzovanie jedla do koša. Tomu hovorím plytvanie jedlom, je to také snobské sa tak správať k normálnemu jedlu, za ktoré by dali v chudobných krajinách, kde panuje hlad veľmi veľa. Toto nie je o jedle, toto je skôr komerčná šou, navyše hrala už v úvode na city, keď pustili časť, ako chlapík rozprával, že mu zomreli rodinní príslušníci, čo doplnili príslušnou hudbou. Snažím sa byť objektívny a zároveň hovorím svoj osobný názor a preto je toto len ďalší otrasný pokus zaujať. Divím sa tým ľuďom, kde ich berú, prečo sa tam hlásia a čo sú zač, lebo toto je odpad. Týmto sa iba upevnila pozícia jednotky na smetisku v našej republike televízii Markíza. Naozaj úbohé! ()

Reklama

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně trapní porotci, kteří pravděpodobně do zblbnutí čuměli na originální verzi MasterChefa s Kondomem a pak se ho snažili co nejlépe zahrát v této sračce od Novy. Na tomto pořadu překvapivě nejsou nejtrapnější kuchaři s jejich sračkovitými žrádly, které přišli ukázat do televize, ale právě ti tři kašpaři jejichž pokusy o drsnost a přísnost působí tak směšným dojmem, že se celý pořad stává nekoukatelným. Pokud totiž tři no name idioti nabudou dojmu, že celý pořad je vlastně jenom o nich a ne o těch lidech a jejich receptech, stojí pořad většinou za hovno, pokud nejste Gordon Ramsay ale nějaký šašek, který ho kopíruje. Začněte dělat pořady s automechaniky, tento trend, že snad každý debil s vařečkou v této zemi má vlastní pořad, je nesnesitelný! 10% ()

Casablanca 

všechny recenze uživatele

Na původní formát to nemá, ale než se pustím do výhrad - konečně se objevilo aspoň trochu invenční vaření i v českém pořadu "o vaření". A teď ty výhrady: Nechápu roli Peštové. Porotci si někdy na zlé hrají. A hrají to blbě... No a Billa jako sponzor, propagace značky "clever", o jejíž kvalitě by se dalo polemizovat... Protože když se podíváte na realitu v obchodě - české (to zdůrazňuji) Bille - a na to, z čeho vaří soutěžící a co mají k dispozici, je v tom diametrální rozdíl... Úkoly jsou od původní verze dost okleštěné - vařit 40 porcí místo 200... Poslední výtka se týká bulváru a jeho chytání se každé blbosti... A další díly ukáží, jestli z toho tvůrci udělají pořad poplatný české touze po skandálech a konfliktech (kam tak úspěšně má namířeno Prostřeno!), nebo to bude od toho oproštěné a zaměřené na "haute cuisine". ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jeden díl a byla to jedna z největších hovadin, co za dlouhou dobu zabloudila na TV. Všechna ta ultra trapná dramatická hudba a serious faces porotců a debilní hlášky, jako kdyby snad všichni zápasili v Coloseu o život, ale omyl, oni tam JENOM VAŘÍ, proboha. Jde úplně o hovno. Strašná debilovina, urážka mozku a tak všelijak podobně. Nehledě na to, jak většina bab si ani ty vlasy do culíku nedá, člověk úplně vidí, jak jim padají do jídla. Netuším, jestli je UK originál lepší a ani to nechci vědět, ale tohle, to je teda děs! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama