Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

exitak odpad!

všechny recenze uživatele

O čem to je? Je to maximálně přehrávaná reality show, která nemá s vařením nic společného. Pořad plný absurdit, dramatické hudby, uměle vyvolaných a přehraných rádoby dramatických a emotivních scén. Hodnotící trio aspiruje na idioty roku, kdo to proboha je, proč se tvaři jak kašpárci a jsou důležití jak ho***? Vztah k soutěžícím se dá taky těžko vypěstovat. Tohle je opravdová žumpa televizní zábavy. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

V každém případě je to kopie souteže "Na nože". Co si budeme povídat. Porota.....no možná jsou to nějací šéfkuchařia zkušení, ale na co si tam hráli...to je neskutečný. Napadají jednoho, že je arogatní, ale sami byli ještě horší. Zejméná pak ten Slovák. Ten si normálně myslel, že mu to tam asi patří. Takže vrchol. To jejich kritizovaní jídla, bylo ale do čista opět okopírované od Zdeňka Pohlreicha. Ale úplně. S tím rozdílem, že Pohlreich nezesměšňuje druhé před ostatními. Oni páni šéfkuchaři sice možná šéfkuchaři jsou, ale já bych nejprve chtěl vidět jejich ocenění. Například o Zdeňku Pohlreichovi není pochyb. Ale jak jsem se zmínil, ten má mnohem vyšší uroveň. Takže přátele. Tohle je tragédie. ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Master Chef v originále s Gordonem Ramsay je skvělý pořad, má nápad, šmrnc a hlavně hvězdného kuchaře. Ale nechápu, kde tady ti 3 šašci nabrali tu drzost, že můžou každého urážet a hodnotit. Je to pořad o kuchařích amatérech, tak je pochopitelné, že ne všechno budou znát. Já se fakt nepotřebuju na ty 3 huby dívat, jak si chladí žáhu na normálních lidech. PS: okopírované od Zdeňka Pohlreicha to není! Je to původní stejnojmenný pořad od Gordona Ramsaye. To spíš Zdeňek se před lety pokusil o podobné zpracování. A tam aspoň byla nějaká uznávaná kapacita v gastronomii. Takže "Na nože!" hodnotím jednoznačně lépe. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Soudruzi, kontrolní otázka. Jakou kadenci má pizda vzor Daniela Peštová?? A hned vám odpovím, šmejdi, vím to naprosto přesně, tři slabiky za půl hoďky a někdy i méně. Dokonce mám i pocit, že znám důvod a tím je, dle mého mínění, špatně zasunutý prodlužovák v její skvostné prdeli. Proč ho tedy nevyužít tak, že bychom Kastráta, Čobolu a Přizdisráče lehce, ale opravdu jen tak na skus přiškrtili, aby jejich chuťové pohárky začaly chrochtat blahem a ten eskymácký štrůdl se jim pak zdál skutečně medium rare? Babica by se zaradoval a máznul sádlo na běžky...Ovšem některé papání vypadá naprosto skvěle. ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jeden díl a byla to jedna z největších hovadin, co za dlouhou dobu zabloudila na TV. Všechna ta ultra trapná dramatická hudba a serious faces porotců a debilní hlášky, jako kdyby snad všichni zápasili v Coloseu o život, ale omyl, oni tam JENOM VAŘÍ, proboha. Jde úplně o hovno. Strašná debilovina, urážka mozku a tak všelijak podobně. Nehledě na to, jak většina bab si ani ty vlasy do culíku nedá, člověk úplně vidí, jak jim padají do jídla. Netuším, jestli je UK originál lepší a ani to nechci vědět, ale tohle, to je teda děs! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)
  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama