Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (230)

genetique 

všechny recenze uživatele

Tento film vám neponúkne možno nič navyše, len to, čo očakávate, ale pokiaľ ste dlhú dobu nevideli klasický americký teen-movie, tak sa možno aj slušne zabavíte. Scenár je tradične stupídny a neponúka vo svojom žánri absolútne nič prevratné. Niektoré scénky však dokážu poštekliť vaše bránice a vďaka rýchlemu tempu to celé ani tak nebolí. 55%. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě, že stopáž této "komedie" není nijak přehnaně dlouhá. Pak by sledování bylo jedině za trest. Měla jsem nutkání to několikrát vypnout. Takže jsem jen čekala jak to celé dopadne. Nejsem ta správná cílovka, na kterou je tento film zaměřen. Jednou bohatě stačilo. Stejně si večer nebudu pamatovat, co jsem to vlastně viděla. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to fungovalo. Zo začiatku som si myslel, že som na niečo také starý. Postupne ale film naberie grády a zasmiali sme sa celkom dobre. Sú tu nechutnisti, sú to otrepané veci a sú tu hluché miesta. Keď ale človek dobre pozerá nájde aj dobré vtipy. A nie málo. Po Prcičkách druhá naj teen komédia, ktorú som videl za posledný rok. 70%, 4* ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tři borci na vejšce si vyrazí na mejdan a rozjedou to. Jsou tam ženský, chlast, sprosťárny, lehké drogy, snaha o vykreslený americké univerzity jako nejsvobodnější instituce ve vesmíru. Zábava je to ale průměrná, všecky díly American Pie (a to včetně těch videofilmů) jsou mnohem lepší a vtipnější. 60% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Každý ve svém životě patrně táhnul domů nějakého toho svého Jeffa Changa. Obvykle však znal adresní místo, na které má dopravit ožralý ozembouch. Miller a Casey se však předem nezeptali a tak museli propláchnout svá játra víc, než původně předpokládali. K jejich cti musím uznat, že to zvládli o něco lépe, než jsem čekal. Chvílemi sice byla jejich jízda poněkud trapná, ale občas se odněkud vynořil náznak vtipu a hispánské holky ze Sigma Zeta Theta mi vyloženě udělaly radost. Vždyť kdopak by nepřál mladým alkoholikům ponožku na penisu? ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo na University of Washington a v jejím okolí. (Terva)
  • Scenáristi a režiséři Jon Lucas a Scott Moore se nechali inspirovat filmem Projekt X (2012), který měl u diváků velký úspěch, a rozhodli se natočit podobný film. (TheTrox)
  • Justinu Chonovi (Jeff Chang) bylo v době natočení filmu již 32 let, ve filmu ztvárnil postavu, které bylo čerstvě 21. (Sancoo)

Reklama

Reklama