Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (230)

terx 

všechny recenze uživatele

Rázem si připadám dost stará. Mno, co se dá dělat...smála jsem se všehovšudy 2x: jednou když vezli číňánka za oknem smarta, po druhé když ho vyhazovali z okna...ještě mě chvílema bavily zrychlené sestřihy momentů, ale to je asi tak vše...žádnou vtipnou hlášku si prostě nejsem schopná vybavit, nehledně na to, že pár scén tam bylo naprosto mimo mísu - scéna s bizonem? wtf? nebo konec? pochopili jste někdo proč vlastně kluk, kterýmu ukradli auto, mobil, rozbili obličej atd. přišel k Changovi domů? Aby ho objal je mi to úplně jasný. Sečteno podtrženo - tenhle film vám den rozhodně nezlepší. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

9 ročná spitá vietnamská defka. To nie je všetko. Fakt nehorazne milý film. 70% ste už všade videli, ale zvýšok je fakt nevtieravá sranda. Po polovici stopáže sa odtlačok teen film určite zmení. Záver je fakt kurva užasný. Ale keď ste suchár, ktorý pozerá komédie, len aby ich mohol spičiť, tak si nachystajte malé hodnotenie, pretože to nie je pre vás vôbec určené.:) ()

Reklama

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Taková ta komedie, od který čím míň když očekáváte, tím míň jste nasraný , když je to ve finále píčovina. Tohle je píčovina a s tím očekáváním jsem k tomu přistupoval a tudíž sem se i bavil. Nic novýho to nepřinese a děj snímku není bůh ví co, ale na vyplňení mezery mezi ordinací a ulicí nebo čím bohatě stačilo.... ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Oproti o rok staršiemu Projektu X míľový skok dozadu. Toto je tak strašne americko-koláčovo (akože odvodené od pojmu AMERICAN PIE.) preromantizované, bromance a romance peklá zabili všetku tú správnu vlnu celovečerného COOL videoklipu s partou pošahancov, ktorí čas od času aj slušne zarezávali. Kde sa stal problém? Príbeh! Bol absolútne zbytočný a bol na úkor všetkého ostatného snaženia. Ale hviezda hore musí ísť za nasraného ázijského fotríka! Čistý Yakuzák náhodne sa vyskytujúci dementom filme :-) ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Buď jsem já tak starý anebo to byla taková ptákovina, přikláním se k tomu druhému punktu. Hangover omladina zlihala, nemnělo to dost výrazných momentu, které by člověka upřímně (ehm) rozesmáli, spíš taková, klasická, americká trapárna... nemůžu se zbavit pocitu porovnávaní s Hangover, který byl svým způsobem výtečný. 21 and Over je průměr (relativný) a níž. Herecké osazenstvo prohrává, kde se dá a celkově to stoji za ho*. Na tak pseudomasturbantní koment jsem se musel napít. 2/10 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)
  • Natáčení probíhalo na University of Washington a v jejím okolí. (Terva)
  • V čase uvedenia snímky do kín bol Justin Chon (Jeff Chang) v skutočnosti o desať rokov starší ako postava, ktorú si zahral. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama