Reklama

Reklama

Elitní komando bojuje s nemilosrdnými dinosaury hluboko v džunglích Jižní Ameriky. Skupina vojáků se snaží vysvobodit rukojmí v džungli obývané dlouho neobjevenými dinosaury... Při návratu z vojenské expedice havaruje vrtulník se zásahovou jednotkou  v husté,  nedostupné tropické džungli - ve ztraceném světě obývaném dinosaury. Nyní musí najít cestu ven z tohoto izolovaného údolí, než se stanou kořistí prehistorických predátorů. (TV JOJ)

(více)

Recenze (22)

Ketri odpad!

všechny recenze uživatele

To bylo něco, parta - tedy naprosto skvěle organizovaná speciální jednotka - vojáků běhá kdesi v Belize po botanické zahradě po prohlídkovém okruhu pro rodiny s dětmi a díky dokonalé gestikulaci pro tichý boj, kterou doplňuje hlasitými výkřiky zbytečných frází, je postupně sezobávána prehistorickými predátory, kteří evidentně jen problikávají z jiné dimenze. Ale jinak je to i poučné. V titulcích ale píšou, že všechny postavy a události jsou smyšlené, takže mě to zklamalo prostě dvojnásobně. ()

Norino12 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechce sa mi veriť, že pri tomto filme je napísané to, že bolo vydané v roku 2013. Zatiaľ asi najhoršie digitálne efekty aké som kedy videl. Až sa mi nechce veriť, že dokázali spraviť takto otrasne tie dinosaury. Veď v hrách spred piatich rokov mali lepšie animácie. Inak Viva La Jurassic Park a megalomanské veľdielo Spielberga, ktoré nebude nikdy prekonané. Navyše úplne dementné herecké výkony a totálna nuda. Teda ako sa to vezme občas Vás chytí smiech z toho aké je to celé retardované. Prepáčte za výraz ale niekedy je mi pri takýchto veciach priam do plaču. ()

Reklama

Evzeni1 

všechny recenze uživatele

V českém znění :Petr Štěpán, Eva Novotná, Jiří Valůšek, David Kaloč, Martin Sláma, Barbora Lourenço De Sousa, Vladimír Hauser, Zdeněk Bureš, Vilém Čapek, Aleš Zbořil, Tereza Groszmannová a další.● Překlad : Iveta Petrčková● Úprava : Petr Dočkal● Vedoucí dramaturg: Lucie Mitková● Zvuk: Michal Zatloukal● Produkce: Peter Čížek, Karolína Zbořilová● Šéfproducent: Branislav Mitka● Režie: Daniel Dítě● Pro JOJ Group vyrobila Brněnská soukromá televize v roce 2018 ()

dawe787 

všechny recenze uživatele

No co napsat? Snad jen, že toto céčko nestojí za váš drahocenný čas, byť je člověk nenáročný divák a je rád za každou obludu ve filmu z dob pravěku. K. Zeman by se obracel v hrobě. Takhle to vypadá, když se ochotníci dostanou před pravou kameru a rejža dostane kapesné na film od papínka a dělá s kámošema filmové triky na kancelářském notebooku. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Co od takovýhleho filmu čekat? Totálně nic jen výplach. Já jsem byl připraven a možná proto jsem nebyl nijak zklamán, dostal jsem to co jsem dostal. Film je poměrně podobný filmu Raptor island(některé scény k tomu navíc dokonale pasují). Zápletka je tupá, vojáci+teroristi+náhodní civilisti(tady spadlé letadlo). Nicméně dinosaurů je poměrně plno takže žraní lidí je poměrně dost. Efekty? Ty jsou samozřejmě hodně špatné. Ale já se poměrně slušně bavil, tak dám 3*. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Během přestřelky na základně v džungli má jeden z partyzánů střílet z M-16 na plnou automatiku, ale jeho prst není na spoušti, ale mimo kryt spouště. (Johnny.ARN)
  • Příjmení profesora Roxtona (Michael Worth) je odkazem na klasické dílo Arthura Conana Doyla "Ztracený svět". (L_O_U_S)
  • Když terorista vystřelí M72 LAW, raketa sleduje vrtulník, jako by to byla tepelně naváděná raketa, ale M72 ve skutečnosti taková není, je určena pro protitankovou střelbu a ne pro zaměřování. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama