Reklama

Reklama

Kdo nastaví kůži

  • Francie Pour la peau d'un flic (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se z lovce stane lovená zvěř. Soukromý detektiv Choucas se během pátrání po slepé dívce zaplétá do spletité sítě manipulace a vražd... Bývalý inspektor Choucas, který se živí jako soukromý detektiv, se na radu komisaře Coccioliho pustí do pátrání po slepé dívce Martě. Brzy poté ho navštíví muž jménem Pradier, který se snaží detektiva přesvědčit, že dívka utekla s milencem do ciziny. Dřív než si Choucas stačí promluvit s její matkou, je zastřelena a on sám unesen. Podaří se mu uniknout a přitom zabije Pradiera, ale to už musí čelit dalším útokům. Choucas je sice raněn, ale unikne a najde útočiště u své vdané sekretářky Charlotte. S pomocí svého spolupracovníka Haymanna zjistí další podivné souvislosti týkající se pozadí případu. Gangsteři unesou Charlottu, aby Choucase přinutili zanechat pátrání… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější Delonovka. Drsná, ale se spoustou humoru. Delon dějem prochází jako tank, jehož pásy drtí protivníky i ženská srdce. Navíc se zde objevuje víla Anne, aby nám ukázala, jaké to bude v nebi, kam se nikdo nedostanem :-) Soukromé očko Choucas se pustí do případu, jenž mu doporučí policie, brzo zjistí, že to nebylo jen tak a že se měl radši koukat na ten film se svou vtipnou sekretářkou... 80% ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Z celé plejády filmů Alaina Delona je toto jeden z těch rozhodně lepších. Zápletka je komplikovaná jako vždy, stále se objevují další a další lidé, až už pomalu nevíte kdo je kdo, ale oproti řadě jiných filmů AD (zejména pak Slovu policajta) se tento liší v jedné zásadní věci a to je humor a ironie, až Belmondovská. Však je také Belmondo v jedné scéně i sebeironicky zmíněn. Opravdu jsem se několikrát zasmál při vtipných replikách. Solí filmu je i krásná a vtipná Anne Parillaud, v českém znění ve skvělém dabingu Taťjany Medvecké. Příjemný film. ()

Reklama

Jehan 

všechny recenze uživatele

Na tom filmu mě nejvíce baví to, že i kdybych ho viděl desetkrát, stejně bych vlastně nevěděl, oč skutečně jde. Pamatuji si jen, že Delon svérázně pátrá po nevidomé a jeho sekretářku potkají nepříjemnosti, které bere věcně. Nikdy jsem si nebyl úplně jist, zda je to belmondovská vtipná nadsázka kriminálky nebo delonovská ostrá varianta téhož. Zřejmě to mistr zkoušel ve vlastní režii rozehrát jinak než je zvyklý a nějak mu to nesedlo. To je fuk. Film tak nějak drží pohromadě, Delon je fakt ostrý hoch, colt ´45 vzor 1911 si zahrál pěknou roli a ta hudba je prostě úděsná. Vše v zásadě odpuštěno, hlavní je, že Delon je pořád Delon. Odpráskne každého, kdo mu zkříží cestu, a někam kráčí. Kam, to není podstatné. Možná do 90. let. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = ?.?.1989+SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: STV 1 = 15.2.2013, réžia českého znenia (ČST Praha) = OLGA WALLÓ - Možno sa moje hodnotenie v porovnaní s inými, kvalitnejšími Delonovými filmami môže zdať prehnané. Ale na scénu automobilovej naháňačky v ktorej Delon chladnokrvne a nekompromisne zlikviduje auto prenasledovateľov, na tú sa nezabúda. (28.1.2011) ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná Delonovka, která dokázala z původně tuctového námětu udělat dobrou ale ža příliš zamotanou detektivku..scénarista si asi myslel že čím víc bude děj zamotanější tím to bude lepší ale způsobil to že jsem se v ději ztrácel...navíc další problém filmu je malá akce protože vyjma té honičky na dálnici každá akce trvala zlomek sekundy..a co mi vadila úpně nejvíc byla nemožná hudba zpívaná jakýmsi chraplavým zpěvákem která ve mně evokovala pocit že se celý film odehrává někde v Rusku.....Delon ale zase solil skvělé hlášky ( například na kluka který zastavil u nabouraného auta s mrtvolou ) a rozdával skvěle mířené rány a pěsti padouchům i když jich bylo po čertech málo... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Při automobilové honičce na pařížském okruhu nabourá bílé BMW, které pronásleduje Lancii, do policejního auta, rozbije si pravý světlomet a pár vteřin jezdí takto poškozené. V následujících záběrech ale zase jezdí s funkčním světlometem a nepoškozenou kapotou. (Gareth_Jones)
  • Hlavná postava inšpektor Choucas (Šukas) je v českom dabingu nazvaná Lukas. Dôvodom môže byť asi fakt, aby meno Šukas nespôsobilo pohoršenie. (Gareth_Jones)
  • Tehdejší Delonova přítelkyně Mireille Darc se krátce mihne před kamerou jako žena přecházející silnici. (Snorlax)

Reklama

Reklama