Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh, který poslal celý svět do kolen a dal naději všem, kterým život rozdal jen nízké karty. V historicky první sérii televizní show „Británie hledá talent" předstoupil před krutou porotu a nepřátelské obecenstvo Paul Potts. Nevzhledný, jako exot ohlásil, že zazpívá operní árii a ve svých čtyřiceti letech sklidil to, co doposud od života – výsměch a kopance. Naposledy. Paul Potts začal zpívat árii z Pucciniho opery Turandot a jeho život se v té vteřině navždy změnil. Za pár okamžiků mu uslzená porota ležela u nohou a diváci nadšeně aplaudovali. Soutěž nakonec oproti všem předpokladům a sázkovým kurzům vyhrál, jeho operní vystoupení shlédlo na YouTube 120 milionů lidí, operní album, které následně vydal, se stalo nejprodávanější deskou v několika zemích světa. A na začátku byl jen drzý tlusťoch, který chtěl veřejně zpívat operu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (152)

dopita 

všechny recenze uživatele

Já jsem nikdy tyhle pošahaný soutěže superstar a další podobný nesledoval, protože to je jen vynášení průměrnosti do nebes. Ale na příběh vymívaného a šikanovaného chlapíka, kterej na této soutěži nakopal prdel celýmu světu jsem byl hodně zvědavý. A víte co - bavil jsem se. Ztrémovaný dobrák nikdy moc velké štěstí neměl, všichni mu to dávali sežrat (včetně tatíka), ale pak se do toho jednou pořádně opřel a během minuty se mu změnil život. James Corden v hlavní roli předvádí supr výkon (takovej ten správně sympatickej blbeček, kterýmu držíte palce), stejně tak Alexandra Roachová; navíc to mezi nimi správně jiskří. Na zmíněnou soutěž dojde až v samém závěru filmu, ale David Frankel dal filmu patřičnej šmrnc, aniž by z toho udělal kýčovitou limonádu pro seniory - tudíž jsem neměl ani na chvíli pocit, že bych se nudil. Spokojenost. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

David Frankel je jeden z mých nejoblíbenějších režiséru. U jeho filmu si vždycky krásně odpočinu nebo se zasměji a prostě si to užívám a jinak to nebylo ani u snímku One Chance. Byla jsem zvědavá na "vážnější" roli, kterou tu zahrál James Corden a k mému překvapení to zahrál skvěle. Líbilo se mi, že svojí stránku komika úplně odsunul a zahrál to s respektem. Film má malinko hluchá místa, ale hudba je skvělá. Příběh šikanovaného chlapce, který se od malička touží stát operním zpěvákem a i přes všechny překážky, které mu život nastražil to dokáže. Podle skutečné události a tudíž pro mně velmi inspirující příběh. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Příběh, který se ke své škodě ve finále vynoří na hladinu, nadechne se - vyhledá pobřeží a zmožen únavou následně bezmyšlenkovitě brouzdá toliko v mělčích vodách. Částečně tak rezignuje na vlastní vtip i vkus, o charakterech postav a jejich motivaci nemluvě - jakoby nabyl dojmu, že se už exponoval dost. Kromě toho v počátečním tvůrčím zápalu trochu přetáhl limit - tudíž teď už potřebuje jenom urychleně uzavřít zápletku a odevzdat v termínu veškeré vyprodukované a zkompletované záběry. Přesto - za čistotu a svěžest první poloviny ... 3,5* ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ sa vám naskytne šanca vidieť tento biografický kompilát, nechajte si ju ujsť. Upúta azda sympatickým castingom, povinným drbom do romantiky a dobrou náladou. Všetko ostatné smeruje priamou linajkou do finále, ktoré asi videl každý v originály, až máte pocit, že Britain's Got an American Dream. Po tom všetkom si na druhý deň nespomeniete na nič, podobne ako na nutrične a výživovo zabitý obed v staničnej jedálni. 2 a 1/2* ()

venison 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších anglických filmů poslední doby! Nejsem zrovna fanda Talentů, SuperStar apod., tak jsem se trošku dopředu obávala, ale naštěstí se v tom moc nebabrali a zmínili to jen na konci filmu a to ještě z rychlíku.. Jinak se jedná o příběh nevzhledného tlouštíka, který je soustavně celý život šikanován spolužáky a zesměšňován otcem.. Čím menší je jeho sebevědomí, tím větší má hlasový rozsah.. Naštěstí má kolem sebe lidi, kteří ho dokáží podržet a i přes nepřízeň osudu se nakonec dobere svého vysněného cíl = zpívat operu ;-) Doják jak bejk, co vám budu povídat :-D Herci skvěle přirození, lokace výtečné, scénář napsán životem a režie více než koukatelná.. Jako třešnička na dortu skvěle obsazen "pirát" Mackenzie Crook ;-) Je vidět, že tenhle filmeček měl na VB hodně tučného sponzora ;-) Vřele doporučuji všem, kteří mají rádi pohádku o Popelce a vydrží úryvky operních písní (velmi únosná hladina) ;-) Ps: S dabingem si to neumím představit, tak snad zůstat u originálu a nepokoušet osud ;-) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (7)

  • Interpretom spievaných pasáží je samotný Paul Potts. (kacer4)
  • Vo filme nechýba Simon Cowell, porotca a autor celosvetovo úspešnej talentovej šou. (kacer4)
  • Filmovalo sa na autentických miestach vo waleskom Port Talbote, v Londýne či v talianskych Benátkach. (MikaelSVK)

Související novinky

71. Zlaté glóby - výsledky

71. Zlaté glóby - výsledky

13.01.2014

71. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton skončilo. Moderátorská dvojice Tina Fey a Amy Poehler dala rychle zapomenout na nepříjemnost, kdy prasklý vodovod kolem poledne zatopil červený… (více)

71. Zlaté glóby - nominace

71. Zlaté glóby - nominace

12.12.2013

V odpoledních hodinách našeho času vyhlásila Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu nominace na 71. Zlaté glóby. Největšími favority se staly se sedmi nominacemi filmy 12 let v řetězech a… (více)

Reklama

Reklama