Kamera:
Michael A. PriceHrají:
Michelle Ang, Sarah Habel, Julianna Guill, Charlie Weber, Diego Boneta, Jared Kusnitz, Inbar Lavi, Danielle Day, Bar Paly, Jesse Dabson, Alexander Koch (více)Obsahy(2)
Nové komediální drama MTV sleduje skupinu pěti přátel plných romantických snů a nadějí na ovládnutí světa na cestě k dospělosti. Ale co se stane, když věci nejdou přesně podle plánu? Sophie, Daphne, Lou, Raviv a Miles jsou po absolutoriu na vysoké škole zaskočeni tvrdou realitou a snaží se mnohdy komickým způsobem zachovat optimismus. Staří přátelé prožívají společně velké životní změny, zklamání ze zaměstnání, která neslibují očekávaný postup, tlak nesnesitelných nadřízených, milostné omyly, pády a vzestupy... Spolu se snaží dokázat, že pokud je život o tom, jak ho člověk žije, nikdo z nich není bezcenný. (oficiální text distributora)
(více)Recenze (4)
Seriál, který si mě ihned získal. Zkrátka a dobře není jediná věc, kterou bych mu mohl vytknout. Sedli mi herci - postavy, příběh, hudba, opravdu vše. Je pěkný pozorovat partu přátel, kteří si jsou v jakékoliv situaci k dispozici a starají se o sebe jako rodina. Přesně takhle to mám i já se svou partou přátel, takže i když tento seriál spoustě lidem přijde naivní a šílený, tak pro přijde naprosto reálný. Doporučuji! ()
Po Awkward a I Just Want My Pants Back je to můj třetí seriál z produkce MTV. Awkward je slušná zábava, I Just Want My Pants Back zase nejde daleko pro ostřejší výraz. Underemployed nevyniká ani v jednom z toho; takže co nabízí? MTV ho - nečekaně - cílí na mladé, je plný sympatických mladých tváří, není to špička, ale je koukatelný a děj má spád; ale nic pro náročného diváka. Víc by mu slušela poloviční stopáž. Zatím sleduju dál. ()
lepší český název by byl "Podzaměstnaní", ale co už, jinak u mě zatím dobrý ()
V oblasti seriálů o mladých naprostý nemastný neslaný průměr, který se sice dá sledovat, ale nepřináší nic nového. Jasně, dá se u něj třeba žehlit, ale to lze takřka při čemkoli jednoduším. Seriálů na podobné téma najdu i ranek lepších. ()
Photo © MTV Networks