Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

vanislav 

všechny recenze uživatele

Jste rasista? Xenofob? Sexuální násilník? Sociopat? Gerontofil? Zoofil? A nestydíte se za to? Tak pak je tento seriál vaším šálkem čaje. Večerníček pro dospělé, které dokáže pobavit opravdu, ale opravdu drsný humor, který korektnost viděl maximálně na nádraží, kde ji znásilnil na WC. Jestli jste sněhová vločka, co se urazí, při vtipech jako "Steve, ty nemůžeš mít na starost děti, protože jsi zabil víc táborníků než Dachau", tak se na to nekoukejte. Pokud jste milovníci seriálů jako South Park, Rick and Morty a dalších, budete se řezat smíchy od začátku do konce. ()

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, ako je to možné, ale Brickleberry sa stalo mojou absolútnou srdcovkou. Perfektný a vždy fungujúci typ humoru pripomínajúci skríženinu ranných Griffinovcov a nových dielov South Parku, prívetivá animácia a samozrejme politická nekorektnosť vo forme rasizmu, meninizmu a šovinizmu. To sú všetko prvky, ktoré do bodky vytvárajú môj animovaný seriál ušitý na mieru. Úprimne neviem, ako niekto môže porovnávať Brickleberry so South Parkom - toto veľdielo ho už dávno prekonalo. ()

Reklama

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Pro některé možná až moc kýčovité, pro mě super zábavné, moje dekadentní já úplně zaplesalo ze všech těch absurdit. Shlédnuto asi za 3 dny, bavil jsem se každým dílem, nic se neopakovalo, nevařilo se z vody a 3 série jsou úplně akorát. Agresivita medvíděte mě kolikrát dostávala do kolen. K tomu další postavy, které nebyli vůbec homofobní nebo rasistické, dokresleno graeofílií a tadá máme tu seriál mého vkusu. ()

colis 

všechny recenze uživatele

Zkouřil jsem se a sjel celou 1.sérii najednou - nic lepšího jsem udělat nemohl. Umíral jsem smíchy. Nyní jsem v druhé sérii a kvalitativně to zatím neupadá. Občas je nějakej díl slabší, ale i přesto má u mě tento seriál úspěch! Pecka :) EDIT: Zkouknuto celé. Mrzí mě, že to má jen 3 série, protože to je brutální nálož! Tento seriál si dělá srandu snad ze všeho a ze všech. Jen nedoporučuji koukat u jídla. ()

zipoo 

všechny recenze uživatele

"Ta děvka porodila, když jsem jí vojížděl. Takže jsem měl vlastně trojku." -- Tohle je šílenej nářez. Prostě se chechtáš od začátku do konce. Seriál jsem objevil až v roce 2018 a jedině dobře. Je to taková jiskřička v dnešním korektním světě. Buzny, potraty, tlusťoši, negři, nejhlubší kanálové dno a další edukativní témata vám dají pocit, že je tenhle svět zase jednou v pořádku! Jsem dojat. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Když si Malloy prohlíží závěť, kterou po sobě zanechal Woody, tak je papír v jednom záběru nepopsaný. Později už ale popsaný je. (Duoscop)
  • V úvodu epizody položí Ethel svůj hrnek vedle mikrovlnky. Později bude ale v mikrovlnce. (Duoscop)

Reklama

Reklama