Orange Is the New Black - Série 5 (2017) (série)
Tvůrci:
Jenji KohanRežie:
Michael TrimKamera:
Ludovic LitteeHrají:
Taylor Schilling, Natasha Lyonne, Uzo Aduba, Danielle Brooks, Jackie Cruz, Lea DeLaria, Daniella De Jesús, Hunter Emery, Asia Kate Dillon, Selenis Leyva, Taryn Manning, Adrienne C. Moore (více)Obsahy(1)
Zatímco se Taystee schází s vyjednavačem, Red a Blanca realizují svůj plán. Gloria radí Daye a žádá Caputa o laskavost. (Netflix)
A po předchozím lidštějším dílu přišel seriál s pořádnou akcí i dramatem, takhle se mi to líbí, ten kontrast je moc fajn. Celý příběh se zatím vyvíjí dost zajímavě (a tím pádem i zábavně) a byla by škoda, kdyby tvůrci závěrečnou třetinu sezóny nezvládli. 4*+ ()
Oh ano konečně se taky něco děje místo těch zbytečnejch keců. Tahle epizoda už je skoro návrat ke starýmu oitnb (pojďmě si upřímně říct, že pátá sezóna je zatím ukecaná sračka a doufat, že to tak nepůjde dál). Konečně se tady dobře kombinuje drama s komedií a působí to reálně. Hodnocení: 8/10 ()
Keď dve heroinove špiny šikanujú tretiu heroinovu špinu, zatiaľčo Nicky ukludňuje sfetovanú Red, ide po tých piatich sériách o rozkošne satisfakčný pocit. 😎 ()