Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 5 (2017) (série)
Kevin TancharoenKamera:
Feliks ParnellHudba:
Bear McCrearyHrají:
Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Henry Simmons, Natalia Cordova-Buckley, Adrian Pasdar, Jeff Ward, Peter Mensah, Brian Patrick Wade, Craig Parker (více)VOD (1)
Budoucnost Daisy by mohla projít zásadní změnou. (Disney+)
"And how do you plan to stop me? Your Earth weapons? The tools of cowards. We Remorath earn our kills. That is how we earn our rank. With humans, it's not about earned power. It's about the gun. It allows the weak to pretend to be strong." ()
Talbot mi teda připomíná víc Supermana než Gravitona (oblek, póza). No nicméně si to předchozím konečně suprovém díle drží tempo a jsem zvědav na finále. ()
Teda Talbote ty seš hajzl, styď se! ()
Předfinálová epizoda je parádní. Opět vychválím to, co jsem vychvaloval u minulých epizodách. Graviton je skvělý, má tu úžasnou scénu s jeho rodinou a celkově působí fakt dobře. Konečně tu YoYo není tak příšerně otravná, takže díl mě bavil o dost víc, než ty minulé. I smrt Absorbing Mana byla dost dobrá. A na závěr tu máme přípravu na obtížné dilema, kdy se S.H.I.E.L.D. musí rozhodnout, zda zachrání Coulsona nebo celý svět. Uvidíme ve finále, na které se dost těším. Hodnocení: 80% ()
Ako povedali samotné postavy, nečakal som, že Talbot takto dopadne. Teším sa na finále. ()
Photo © American Broadcasting Company (ABC)
- Poškodenie, ktoré zostalo po bitke medzi Thanosom (Josh Brolin) a Iron Manom (Robert Downey Jr.) a Doktorom Strangeom (Benedict Cumberbatch) sa spomína a vidí sa vo vysielaniach WHiH News, bitka sa odohrala vo filme Avengers: Nekonečná vojna (2018). (Pat.Ko)
- Pôvodný názov epizódy bol"F = G (m1 x m2) / d2", je to vzorec Isaaca Newtonova pre gravitačnú silu. Pred vysielaním bol názov zmenený. (Pat.Ko)
- Deke (Jeff Ward) spomína, že je rovnakého veku ako jeho starí rodičia, Fitz (Iain De Caestecker) a Simmonsová (Elizabeth Henstridge). V skutočnosti je Jeff Ward (Deke) o rok starší ako Iain De Caestecker (Fitz) a o deväť mesiacov starší ako Elizabeth Henstridge (Simmonsová). (Pat.Ko)