Reklama

Reklama

David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad! (Bontonfilm)

(více)

Videa (32)

Trailer 2

Recenze (363)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Dost dlouho jsem se na snímek těšil a mnohokrát jsem se poohlížel, jestli už se konečně někomu zachtělo podělit se s titulkami. Tím více jsem po zhlédnutí zklamán. Ta v popisu slibovaná bžunda mi absolutně unikla. Nezasmál jsem se ani jednou, a to jsem byl dnes vybaven extrémně dobrou náladou. Většinou stopáže jsem se silně pronudil. Film je brutálně stereotypní. Neděje se v něm absolutně nic. Obtloustlý exmasturbátor pobíhá po státech a tajně si prohlíží své biologické potomky. Přitom nápad je to fajn a i pořádně orginální. Pokud nemáte v úmyslu zažít skoro dvě hodinky nudy, tak vřele doporučuji vyhnout se snímku tak velkým obloukem, jaký jen dovedete udělat. Z mého pohledu se jedná a naprosto blbý film. Alespoň, že se tam nemlátí 20 letí upíři se stejně starými vlkodlaky. 1* ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $26miliónovTržby USA $30,664,106Tržby Celosvetovo $49,984,696Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,593,883Tržby za predaj DVD v USA $4,832,541║ na americkú komédiu roztomilo podarené a hlavne keď ide o taký námet, ktorý by si pýtal hromadu sprostých narážok, nakoniec decentne podané, kde Vince Vaughn má úlohu ušitú na telo, kde každý vtip má čosi do seba a nestriela zbytočne od pásu, dokonca sa to obtrie aj o emócie, milé prekvapenie, film pri ktorom troška názov film zavádza /videl v kine: 70%/ ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Už jen ta myšlenka, že si člověk sám podlahní a za kvalitně odvedenou práci, kterou si sebou pyšně nese v nádobce na chcanky, utrží pěknej tučnej balík, je geniální. Ovšem nesmíte být dárcem moc častým, nemusí se to totiž vyplatit. David se o tom přesvědčil na vlastní kůži. Svůj termix nosil do spérkabanky minimálně třikrát denně a hle, měl ho tak neobyčejný, že se prostě rozdávalo furt a pořád dokola. Jenže oni děti po čase budou chtít vědět kdo je jejich taťulda... Opět Vincova originální zábavní jízda! 75% ()

Grran 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka, která se naprosto příčí svému českému názvu. Je to ideální film pro nedělní pohodu, kdy se člověk chce zasmát, ale i se nechat dojmout. Smutný překlad Pozdravy ze spermabanky sice s pointou filmu koresponduje, avšak nechává pachuť něčeho perverzního, což u tohoto skvělého filmu je opravdu zcestné. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Za prvé: česká verze názvu je strašná a odpuzující. Za druhé: není to žádná pecka komedie, ale dokázala na mé tváři vyloudit pár úsměvů a dobře jsem se bavil po většinu filmu. Za třetí: herecké obsazení na jedničku. Fajn komedie, která není trapná, obsahuje originální prvky, já se na ni po čase určitě kouknu zase a tomu, kdo ji neviděl, za mě doporučuji. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • Keď sa David (Vince Vaughn) a Brett (Chris Pratt) rozprávajú večer na dvore o deťoch, vidíme ako Brettov syn schádza po schodoch smerom k pieskovisku a vzápätí z domu vychádza Brettova dcéra, ktorá ide na dvor. V ďalšom zábere vidíme, ako Brett hovorí svojmu synovi, aby nešiel na piesok, no v zábere je vidieť ako z domu opäť vychádza jeho dcéra, ktorá už dávno mala byť na dvore. (Hudakfilms)
  • Filmovanie prebiehalo v novembri 2012 v New Yorku. (Laslo)

Reklama

Reklama