Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad! (Bontonfilm)

(více)

Videa (32)

Trailer 1

Recenze (362)

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Vince Vaughna mám rád. Je to takový sympaťák, který mě dokáže rozesmát mnohdy jen tím, že tam prostě je. Samozřejmě záleží na tom, jak je film napsán a natočen. V tomhle případě jsem se vším spokojen. Film rozhodně se zajímavých příběhem a zápletkou. Humorných scének s počtem, který by se dal nazvat nadprůměrným. Takový neškodný zabiják času, který vám ještě mimo to zabití ten čas zpříjemní. Filmy, jako je Delivery Man nebudou nikdy nějak extra hodnocené, ale jsou to příznačné díla americké filmové tvorby. 65% + Cobie Smulders = 70%. ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Člověk čeká klasickou chlastací komedii (rozuměj komedii u které se dá v partě zachlastat) a dostane relativně vážný film v jehož podhoubí raší hodně zajímavé myšlenky. Nenechte se zmást trailery, které evidentně vsadily na tu osvědčenější cestu, jak film prodat. A selhaly. Jak ve způsobu prezentace filmu, tak i v nalákání lidí do kin. Jinak citlivé drama, které nabízí pár vtipných momentů, sympatické herce a skvělou atmosféru. Sežral jsem to v podstatě komplet. A poprvé po delší době by to snad chtělo i trošku delší stopáž, řada minipříběhů a linek vyzněla trošku nikam nebo v podstatě nebyla ukončena. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Po Googlu útočí pro změnu Starbucks, opět s Vaughnem, už bez Wilsona... a tentokrát aspoň čas od času i na tu bránici. Dokud nepřijde nějakej soukromej ovocnář s krachujícim Apple Storem, lze to asi stále považovat za "objednanou zábavu" v mezích únosnosti. Btw zkoušel někdo ty děcka vůbec spočítat? A proč ty dluhy jednoduše nesplatil druhou várkou? Však jestli to je 533 nebo 1066 harantů, to už člověk snad ani nepozná, hm? ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nápad sa mi veľmi páčil. A tiež som rád, za každú jednu úlohu, kde je Vince Vaughn znesiteľný. Film má krásne ups and downs. Jeho výhoda je, že je sympatický a príjemný. Zaujímavý koncept sa ale zmení pod nátlakom nutnosti riešenia určitých situácií. Vymahači a celý súd tak narúša zábavnosť a uvoľnenosť s akou dovtedy film pracoval. Koniec je potom už tradične odfláknutá báchorka s monológom o hodnotách, ktorá veľa ľudí presvedčí o tom, že odpúšťať treba a stačí k tomu naozaj málo. Čo tam po premárnených očakávaniach. Inak ale pozerateľná záležitosť. Správna miera vtipu a sentimentu ( hlavne pri postihnutom chlapcovi) mi prišla správne vyvážená a to sa nie vždy u podobných filmoch darí. Ale inak je to skôr rutinna, ktorá prefrčí a ktorú asi ani netreba vidieť znova. Chris Pratt ma každou svojou úlohou neuveriteľne teší. Aj táto mu sadla veľmi dobre. Takže priemer od ktorého som bohužiaľ očakával trocha viac než som v skutočnosti dostal. A neviem veľmi posúdiť, či to je dobré, alebo nie. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Čilý to chlapec. 533 dětí je docela úroda, ale co teď, když ho všichni chtějí poznat? Já být Davidem, tak udělám asi to samé, už jenom z důvodů, že já jsem hrozná zvědavka. Milý, ale i chvílemi smutný film. David měl srdce dobráka i přes ty jeho průšvihy. A Vince málokdy zklame, takže z mé strany je spokojenost namístě. Ruleta 2018 ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • Pracovným označením filmu bol názov Starbuck. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama