Reklama

Reklama

David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad! (Bontonfilm)

(více)

Videa (32)

Trailer 1

Recenze (363)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pohodovka. Žádná ujeťárna ani drama-rádobykomedie. Lehký nadprůměr. Příběh originální, toho si cením. Je tam pár tradičně americky rozjuchaných scén, patos, všivhni se mají rádi, ale i místa, kde se člověk zasměje. # [monitor, 5.1, EN sub] # příběh **** | hudba *** | humor * | akce * | napětí – | pustil bych si znovu *** ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Áno, je to film s Vaughnom kde sa všetci zmierujú a objímajú, ale má to super scenár a ten občas zachráni aj hodne patetické scénky. Navyše Vaughnovi sekundujú (čítaj prehrávajú ho, resp. zatieňujú) dvaja skvelí seriáloví herci, Cobie Smulders a Chris Pratt, pričom minimálne ten druhý, ma raz priviedol až k slzám. 70%, všetky moje sympatie ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Český název vůbec nevystihuje atmosféru filmu. Možná proto jsem se tak zdráhala se na něj podívat, ale kvůli filmové výzvě jsem musela a jsem za to ráda. Překvapilo mě téma filmu a hlavně jak se se svojí rolí popral komediant Vince Vaughn. U filmu jsem se zasmála, i jsem si pobrečela a jedná se o opravdu kvalitní komedii. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Čilý to chlapec. 533 dětí je docela úroda, ale co teď, když ho všichni chtějí poznat? Já být Davidem, tak udělám asi to samé, už jenom z důvodů, že já jsem hrozná zvědavka. Milý, ale i chvílemi smutný film. David měl srdce dobráka i přes ty jeho průšvihy. A Vince málokdy zklame, takže z mé strany je spokojenost namístě. Ruleta 2018 ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Čekal jsme klasickou komedii ve stylu Vince Vaughna, dostal jsem přesně odměřený výborný film o nevšedním problému. Skvělá myšlenka, dobré zpracování, pro mě obrovské překvapení. Nicméně neočekávejte od daného dílka typickou komedii, jedná se spíše o romantické drama s lehce komediálními prvky (SPOILER: nejvíce komediální byla asi scéna při skoku do bazénu a s popelářema, kdo viděl, ví). Ale mohu s čistým svědomím konstatovat, že jako oddychovka s velice příjemným obsazením to lze více než doporučit. Toto se vážně povedlo. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • Keď sa David (Vince Vaughn) a Brett (Chris Pratt) rozprávajú večer na dvore o deťoch, vidíme ako Brettov syn schádza po schodoch smerom k pieskovisku a vzápätí z domu vychádza Brettova dcéra, ktorá ide na dvor. V ďalšom zábere vidíme, ako Brett hovorí svojmu synovi, aby nešiel na piesok, no v zábere je vidieť ako z domu opäť vychádza jeho dcéra, ktorá už dávno mala byť na dvore. (Hudakfilms)
  • Pracovným označením filmu bol názov Starbuck. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama