Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

ladko 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých lepších hororov. Hodnotenie nechápem - aj keď dobre, priznajme si, že nepatrí medzi najoriginálnejšie, ale to vôbec nevadí, veď hororov sa točí milión ročne. Tento má naviac príjemné herecké obsadenie na čele s krásnou Denise Richards a Katherine Heigl( Grey's anatomy). Vrah je do konca filmu neznámy, hádate, kto by to tak mohol byť a aj tak neuhádnete, lebo vrah je niekto, na koho by ste to nepovedali:). ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pri tomto titule som presne vedel do čoho idem, takže sa tu nebudem pohoršovať nad plytkým príbehom s klišé zakončením. Nič iné som ani nečakal. Tento snímok je neskrývanou kópiou posledných častí horrorovej série "Halloween". Dokonca aj vrah má podobné črty a vystupovanie ako Michael Myerse. V podstate sa jedná o celkom podarený teenagerský slasher horror. Zaregistroval som v ňom osem nápaditých vrážd, zhruba na každých 10 minút jednu. Režia, kamera, herci, hudba... to všetko je na prijateľnej úrovni. "Valentine" je taký neznačkový "Halloween". ** ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Abych byla upřímná, tak dvě a půl... Herci dobří, uvítala bych originálnější vraždy, a když už jsme u toho, tak i originálnější příběh. Největším bonusem filmu je poměrně solidní atmosféra, která dnešním rádoby horrorům v 90% procentech chybí... Třetí hvězdičku nakonec ubírám za nedovysvětlený (jedna z dívek v kostýmu vraha) a předvídatelný konec. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Svatá válendýnko... Lehnout si na válendu, zívnout a usnout... Tak asi největší pointa nakonec byla v tom, že nám naše nová Nova promítla tuhle vyvařenou vyvražďovačku právě na Valentýna. No a to je asi tak celý... - - - P.S. Ještě bych málem zapoměl na opět fakabrózní šašský dablink - např. ta doslova masová scéna odchodu z večírku po výpadku el. proudu, kdy místo švitoření davu slyšíte kuňkání dvou tří hlasů v celém záběru - to je fuckt hotový >novácký< zážitek... :-( - - - - - (Poprvé viděno 14.2.2009 na tv Nova, komentář zde jako mnohý - 15.2.2009) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Cudná, gore prostá vyvražďovačka, která má větší starost o body count než logiku. Pokud nemáte chuť nějak zásadně drásat svoji nervovou soustavu, dal by se snímek snad i doporučit, protože jiný než odpočinkový režim jeho tvůrce netrápí. To že se Deniska neobjevila tak, jak ji pánbů stvořil je samozřejmě unfair, nakonec ale patří až mezi poslední oběti, takže skvostnou tvářičku si člověk užije. Navíc je její postava dráždivě bitchy, což na mne ve výsledném hodnocení zapůsobilo jako výrazný plusový bod. II Scénář: Donna Powers, Wayne Powers, Gretchen J. Berg, Aaron Harberts (adaptace stejnojmenného románu Toma Savage). Hudba: Don Davis. 60% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • V jedné scéně říká Kat Dorothy, že její přítel Adam Carr není žádný andílek ("no angel"), což je odkaz na seriál Davida Boreanaze Angel. (HappySmile)
  • David Boreanaz natočil všetky svoje scény za dva týždne. (ladko)
  • Pri rozpočte 10 miliónov dolárov je to najlacnejší film, ktorý mal reklamu počas Superbowlu. (ladko)

Reklama

Reklama