Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 5/10 Efekty 7/10/// +solidní atmosféra, dobrý motiv vraha, závěr -dle mého téměř bez hudby, některé vraždy bych udělal trošku jinak/// Docela dobře jsem se bavil a občas se aji solidně lekl. Líbili se mi pasáže, kdy vrah šel po své oběti, atmosféra houstla, oběť se snažila utéct, nebo schovat...no a dál to znáte. !Pozor SPOILER! Použité nástroje: nůž, luk s šípy, žehlička, sekera, velká vrtačka, elektřina, pistol: a zajímavý detail podle čeho poznáte vraha, krvácení z nosu.!Konec SPOILERU. Prostě tahle rozmanitost se mi na tom filmu líbila, herečky rovněž. Jen jak jsem naznačil na začátku. Být režisér, tak si s jednotlivejma vraždama vyhraju, protože potenciál to mělo. Závěr je v každém ohledu perfektní, ten se poved. Na konec se tedy rád přikloním ke 4*./// Celkem 70%/// ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Velkým bonusem tohoto slasheru je Denise Richards. Bez jejího těla by film nebyl tak zajímavý. Scéna, kdy jde u bazénu do bikin, snese ta nejpřísnější měřítka. Ne už tak film samotný. Pomsta chlapce, kterému se v dětství smáli, je sice sladká, ale ne tak nápaditá, jak by mohla být. Horor, který ničím nepřekvapí, ale nudou u něj nezemřete. Film má pomalý rozjezd. 60% ()

Reklama

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Úplně zbytečný teenagerovský recyklát vezoucí se na Vřískotové vlně a nutící k úvahám, zda bylo těch patnáct minut slávy pro Dennis Richards opravdu tolik potřebných, aby kvůli nim vznikl celý film. Protože jinak vůbec nic jiného nenabízí - pokud si nelibujete ve vykonstruovaných scénářích, logických propastech a honbami za co nejvíce "šokujícími" závěry, které jsou však jen očividnou scénáristickou bezradností. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Klasická, na svou dobu průměrná vyvražďovačka. Naštěstí tu nejsou smrti mimo kameru, ale že by byla některá z nich zapamatovatelná se říct nedá. Plusem je celkem svižné tempo a pohledný herečky, hlavně Denise Richards, na kterou byla radost se dívat (navždy v paměti ze Starship Troopers  v její životní roli). Bohužel, ale nedošlo k odvážnějsím scénkám - kozy žádný. Každopádně, na jedno zhlédnutí, je to fajn. ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Jsem hororově až moc otrlá a znalá, abych nevěděla hned, kdo je vrah, kdo přežije, na koho to tvůrci chtějí zprvu shodit. Nebo je to spíše tím, že tam narvali jedno hororové klišé za druhým, ale zase to není taková tragédie, až na nudné pasáže mezi bandou těch slepic, které dělají, že mají logické uvažování. Není to nějaký extra horor, ale nekoukatelné to není. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Film bol natočený za 42 dní. (ladko)
  • V jedné scéně říká Kat Dorothy, že její přítel Adam Carr není žádný andílek ("no angel"), což je odkaz na seriál Davida Boreanaze Angel. (HappySmile)
  • V úvodu filmu jde jedna z hrdinek na večeři s Jasonem, což je odkaz na postavu z filmové série Pátek třináctého. (Ghostface2)

Reklama

Reklama