Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když zmizí osm vyšetřovatelů, Navarrová se snaží Danversovou přesvědčit, že případ souvisí s nevyřešenou vraždou místního aktivisty. (HBO Max)

Recenze (69)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po predoslych troch vybornych policajnych partakoch v prvych troch seriach tu mame roznorodu zensku policajnu dvojku. Vybornu, utlu a starnucu Jodie Foster (hura :) ) a "tribal alfa-amazonku", Kali Reis. Moze to fungovat. Za najatraktivnejsie vsak pokladam vzdialene mestecko na polarnom kruhu a zacinajucu polarnu noc. Ked k tomu zacne ludom "preskakovat", je dobre "cesto zamiesene". Kto, okrem mna mal este silne deja vu v uvodnych minutach na expedicnej stanici - kricalo to vo mne "The Thing". :D Zatial spokojnost. 70% ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Audiovizuálně úchvatná podívaná s hutnou skličující severskou atmosférou a feelingem Carpenterovi Věci. To vše je navíc podpořeno vynikajícím výběrem hudebního podkresu v podobě songu Bury a Friend od Billie Eilish či Magpie od The Unthanks.❗SPOILER Úvodní díl seznámí povrchově diváka s výzkumnou stanicí Tsalal, městečkem Ennis, vyšetřovateli a pohřešovanými.❗Pět hvězd. 👌 (15.01.2024) ()

Reklama

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmno. Školácky naivní tlačení na pilu mystična, CGI je humpolácká až bolí oči (začít úvodní díl vizuální zoufalostí na úrovni dvacet let starého animáku od Disneyho, to chce obří dávku drzosti), nemluvě o sněhu, který by u seriálu z polárního kruhu neměl vypadat tu jako drcený polystyren, tu jak pěna z hasičáku. Samotný příběh je tak nezajímavý, že ani nemá cenu. Kam ta filmařina spěje, milé děti. ()

marekspanel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Působivá atmosféra, jak se zde hodně zmiňuje Věc, nebo přidám i 30 dní dlouhá noc, funguje sama o sobě svým působištěm, tam kde slunce moc nesvítí. Už to je těžší kalibr a já obdivuju lidi, co tam dokážou žít. Abyste poznali, že už se posune dění do dalšího dne, musí někdo říct "dobré ráno". Rozhodně slibný rozjezd série samozřejmě i díky Jodie Foster, která má pořád co nabídnout a ironická, jízlivá poloha jí dost sedí. Ostatní ancábl dobře sekunduje, část byla vybrána určitě pro splnění všemožných dnešních kvót..nic s tím asi už neuděláme. Scény z výzkumné stanice jsou zatím nejzajímavější, ale je fajn že nám celkem rychle a lehce představili i většinu zainteresovaných. Vše naprosto famózně doplňuje hudba! Pár wow a wtf momentů a skutečně se těším, co nám pošlou dál. Nicméně ten dojem je zatím střídavý a řekl bych, že už tak nějak předvídám o co pude, tak je to s větší rezervou max 4*. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím velké “meeh”, než příjemné překvapení, natož skvělej zážitek. Snad to bude opravdu lepší a lepší, jak slibují recenze. Jestli se to totiž ponese v téhle cheezy wannabe “paranormal” atmosféře, s nechtěně vtipnýma momentama ( týpek Travis - zjevení tančící ve sněhu - wannabe Lynch ), digitálníma zvířatama, které vás propleskají hned ze startu (!) a silnýma ženskýma vedle natvrdlejch chlapů, tak potěš zrmzlý koště. S odřenýma ušima tři… 55%. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama