Reklama

Reklama

Vše, co řekneš, tě bude pronásledovat. Bude tě děsit všechno, co uvidíš. Vše, co uslyšíš, tě přivede na samý okraj. Jsou letní prázdniny a novopečený student Lewis Thomas se rozhodl s dívkou svých snů Vennou vydat napříč kontinentem. Ale jeho romantické naděje pokazí objížďka, když zastaví svému staršímu bratrovi Fullerovi a ten ho přemluví, aby si udělali krutý žert z osamělého řidiče nákladního auta. Nebezpečný Rusty Nail, kterého nikdy osobně neviděli a znají ho jen z vysílačky, se ale chce smát naposled... a hodlá se mstít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Celkom kvalitny fryler/horor o ceste napriec USA a problemoch, ktore sa pri nej mozu stat. Aj ked to vykrada Spielbergov Duel, ocenujem hustu atmosferu, par desivych scen a zaver taktiez nebol na zahodenie. Vyborna je hlavne postava psychopatickeho sofera kamiona, ktory stale po US cestach hlada Candy Cane. Reziser John Dahl sa slusne pohral s niektorymi scenkami a herci + Leelee Sobieski idu na maximum. 89 % ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Scenáristicky obomleté, ale na moje prekvapenie sa to naozaj podarilo. Myslel som nahánačka auto vs. kamión, obohrané odzadu-odpredu, ale príbeh skvelo prekvapí. Scenár a výkony hercov síce kolísajú, čo nezachraňuje ani Leelee, ale páčil sa mi Steve Zahn. Film bez okamihu nudy! A záveru sa nemôžem vytknúť takmer nič. 80%. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Teda ani jeden ze žánrů co je tady vypsaný Horor/Thriller/Akční se nekonal anebo jejich náznaky nebyly tak silné, aby se divák na ně upřel přímo. Jinak příjemná a celkem i vtipná podívaná. 50% *** S odstupem času musím konstatovat, že dílo dozrálo do velmi slušných finálových konců Thrilleru! Solidní podívaná, která 9.8.2014 dojela konečně do pekel! 80% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Jízda do pekel“ z mého pohledu nepřináší nic závratně zajímavého. Je to téma, které už bylo do roku 2001 docela dobře vytěženo, ať už snímkem „Duel“, nebo obdobně laděným a také velmi povedeným filmem „Stopař“. „Jízda do pekel“ má sice svůj drive a Leelee Sobieski rozhodně vždy zaujme, ale ani tak to není něco, co by měl drželo v napětí. ()

Veronica27 

všechny recenze uživatele

Haloooo...je tam " Kendy " ?Hold v některých případech se nevyplatí, dělat si srandu z někoho, koho neznáme. Né každý, má stejný smysl pro humor.Příjemná oddychovka, která mi sedla.Fajn Paul Walker.Nedělej si srandu z lidí, když nevíš o tom, že tě vidí.Mámin mazel..." kendy kejn " tirák umí být fakt zlej. " ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Pro noční scény byly vyměněny světla kamionů a aut za přistávací světla letadel kvůli vysokému jasu. To pomohlo k absolutnímu ztmavení oblohy i při svítání. (Cheeker)
  • K filmu byly natočeny tři různé konce. (Holina)

Reklama

Reklama